Ad Code

Responsive Advertisement

Tην απόλυση του Fauci ζήτησε ο Γερουσιαστής Rand Paoul μετά την αποκάλυψη των emails που προκαλούν σάλο στις ΗΠΑ


Ο κορυφαίος ιατρικός σύμβουλος της Αμερικής Anthony Fauci ενημερώθηκε ήδη από τον Φεβρουάριο του 2020 ότι ο ιός της Covid-19 παρουσίαζε ασυνήθιστα ιογενή χαρακτηριστικά τα οποία θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν κατασκευαστεί σε εργαστήριο, σύμφωνα με τα email που δημοσιεύθηκαν.

Ένας όγκος ιδιωτικής αλληλογραφίας του (email), που έχουν στην κατοχή τους η The Washington Post και το Buzzfeed, αποκαλύπτει μερικές από τις κρίσιμες στιγμές που οδηγούν στην πανδημία στις αρχές του 2020 όταν ο Δρ Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νόσων, ζήτησε επείγουσες πληροφορίες σχετικά με τη φύση και καταγωγή του Covid-19.

Ο Δρ Fauci, ο οποίος ηγήθηκε της αντίδρασης των ΗΠΑ στο ξέσπασμα της πανδημίας, απέρριψε αρχικά ισχυρισμούς ότι ο Covid-19 διέρρευσε από εργαστηριακό περιβάλλον, αλλά στη συνέχεια έκανε κυβίστηση (τον Μάιο του 2021), υποστηρίζοντας ότι «δεν ήταν πεπεισμένος» ότι ο ιός είχε αναπτυχθεί φυσικά και ότι χρειάζεται να γίνει διερεύνηση για την ακριβή προέλευσή του. Σε ένα email από τoν Kristian Andersen, ιολόγο στο Ινστιτούτο Ερευνών Scripps στην Καλιφόρνια, ο Δρ Fauci ενημερώθηκε ότι η Δρ Andersen και οι συνάδελφοί της επιστήμονες έπρεπε να «κοιτάξουν πολύ στενά όλες τις ακολουθίες για να διαπιστώσουν ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά (ενδεχομένως) φαίνονται μηχανικά “.

Το email με ημερομηνία 1 Φεβρουαρίου 2020 ανέφερε ότι ο κ. Andersen και τρεις άλλοι σεβαστοί συνάδελφοί του είχαν ανακαλύψει ένα γονιδίωμα «ασυμβίβαστο με τις προσδοκίες από την εξελικτική θεωρία».

Σε ένα άλλο email από την ίδια μέρα, ο Δρ Fauci έγραψε στον αναπληρωτή του στο NIAID, Hugh Auchincloss, επισυνάπτοντας ένα ερευνητικό έγγραφο του 2015, το οποίο περιέγραφε τη λεγόμενη «έρευνα gain of function για τους κοροναίους», η οποία έχει σχεδιαστεί για να τα κάνει τους ιούς περισσότερο θανατηφόρους και μεταδοτικούς.

Ο Δρ Fauci, ο οποίος έχει αρνηθεί επανειλημμένα τη συμμετοχή του σε έρευνες gain of function, έγραψε: «Hugh, είναι σημαντικό να μιλήσουμε αυτό το AM… Διαβάστε αυτό το άρθρο… θα έχετε εργασίες που πρέπει να γίνουν σήμερα».
Ο Δρ Auchincloss απάντησε: «Το έγγραφο που μου στείλατε λέει ότι τα πειράματα πραγματοποιήθηκαν πριν από την παύση της λειτουργίας, αλλά έκτοτε έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από τα (Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ)… θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν εάν έχουμε απομακρυσμένους δεσμούς με αυτή την υπόθεση στο εξωτερικό ».


Ο ιστότοπος Τhe Αustralian την περασμένη εβδομάδα απεκάλυψε ότι ο Δρ Fauci είχε προηγουμένως υποστηρίξει τα αμφιλεγόμενα gain of function τα οποία ορισμένοι ιολόγοι υποπτεύονται ότι θα μπορούσαν να είχαν οδηγήσει την Covid-19 να ξεφύγει κατά λάθος από ένα εργαστήριο Wuhan.

Τον Μάρτιο του 2020, ο Δρ Fauci μίλησε επίσης με τον διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου Νόσων της Κίνας, George Gao, αφού τότε ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε την Κίνα για την εμφάνιση του ιού.

Ο Δρ Fauci έγραψε στον George Gao, λέγοντας ότι υπάρχουν «τρελοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο», προσθέτοντας ότι και οι δύο «θα το περάσουν μαζί» όλο αυτό.

Ο George Gao, ζήτησε επίσης συγνώμη από τον Δρ Fauci για την κριτική του στις ΗΠΑ επειδή δεν φορούσαν μάσκες, χαρακτηρίζοντάς το ως «μεγάλο λάθος».

«Πώς θα μπορούσα να πω μια τέτοια λέξη« μεγάλο λάθος »για τους άλλους;», έγραψε ο George Gao.

«Αυτή ήταν η διατύπωση του δημοσιογράφου. Ελπίζω να καταλάβετε … Ας συνεργαστούμε για να βγάλουμε τον ιό από τη γη. ”

Ο Δρ Fauci απάντησε λέγοντας «Καταλαβαίνω πλήρως. Κανένα πρόβλημα. Θα το ξεπεράσουμε μαζί. ”

Εβδομάδες αργότερα, καθώς ο Δρ Fauci αντιμετώπισε έντονη κριτική για τον χειρισμό της πανδημίας, ο George Gao, του έγραψε ξανά. «Είδα κάποια νέα (ελπίζω να είναι ψεύτικα) ότι δέχεσαι επίθεση από μερικούς ανθρώπους».

Μετά από όλο αυτό ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Rand Paoul στην οικογένεια του οποίου εστάλη απειλητική επιστολή την προηγούμενη εβδομάδα την οποία ο γερουσιαστής τη συνδύασε με την αυστηρή κριτική που κάνει στον Fauci ζήτησε εκ νέου την απόλυση του Fauci.

It’s time to fire Fauci! Emails that have been released now under Freedom of Information Act show two very important things:
1. FAUCI has been lying
2. I’ve been right all along
Stand with me today while we keep showing the way: https://secure.randpaul.com/donate
I stood up to Fauci and all the petty tyrants.
But the fact that I was right will just make them come after me harder.
Help me keep fighting back today: https://secure.randpaul.com/donate
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement