Ad Code

Responsive Advertisement

Η παράνομη απεργία τελείωσε οι κυρώσεις για το δίωρο της ταλαιπωρίας θα επιβληθούν;


Τη στιγμή που γράφω η ΠΑΡΑΝΟΜΗ απεργία/αποκλεισμός των επιβατικών πλοίων από αριστερούς συνδικαλΗστές, έχει λήξει. Τα μάζεψαν και έφυγαν!

Εκείνο που μένει τώρα είναι να ασκηθούν διώξεις για χρηματικές αποζημιώσεις για τη δίωρη καθυστέρηση που προκάλεσαν οι αριστεροί συνδικαλΗστές. Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να γίνει, από τη στιγμή που τους κοινοποιήθηκε από νωρίς η σχετική δικαστική απόφαση αλλά αυτοί επέμεναν να κρατούν τους καταπέλτες των πλοίων αποκλεισμένους.

Εκείνο που θα κρατήσω από το περιστατικό είναι η εικόνα της νεαρής κοπέλας που περίμενε να επιβιβαστεί με το φρέντο στο χέρι, η οποία ΜΟΝΗ απέναντι σε εκατοντάδες αγανακτισμένους επιβάτες έβγαζε διαλέξεις για "εργασιακή σκλαβιά" και διάφορα άλλα ακατάληπτα.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ΑΝ η συγκεκριμένη κοπέλα, η οποία ισχυρίσθηκε ότι είναι φοιτήτρια ιατρικής, πρόλαβε να αντιληφθεί την έννοια της "εργασίας" ή της "σκλαβιάς" πριν αποφασίσει να τα συνδυάσει σε μία πρόταση και να μιλήσει για "εργασιακή σκλαβιά". Πιθανολογώ όχι. Κάποιοι τα μπόλιασαν στο μυαλουδάκι της..

Με συνεπήρε πάντως το μένος της και, αν μη τι άλλο, μας προσέφερε μία εξαιρετική απεικόνιση της κατάστασης του συνδικαλισμού στην Ελλάδα:

* Μία πιτσιρίκα με ένα φρέντο στο χέρι, μόνη, με ασύμμετρο θράσσος, απέναντι σε όλη την υπόλοιπη κοινωνία, να την καθυστερεί, να την ταλαπωρεί και να λέει μπούρδες για πράγματα που δεν γνωρίζει ρουφώντας ταυτόχρονα το εσπρεσάκι της.*

Εκτιμώ ότι το τέλος αυτής της κατάστασης πλησιάζει. 
Υπομονή.
Ξέρω...
Υπομονή...

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement