Ad Code

Responsive Advertisement

Πρώτη συνέντευξη τύπου για "Δημιουργία Ξανά" του Θ. Τζίμερου και "Νέα Δεξιά" του Φαήλου Κρανιδιώτη



Αγαπητοί συντάκτες και δημοσιογράφοι των ΜΜΕ,

​σας προσκαλούμε στη διαδικτυακή συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, στις 13:00 την οποία θα δώσουν οι πρόεδροι της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, Θάνος Τζήμερος και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την συμφωνία των δύο κομμάτων για κοινή εκλογική κάθοδο στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Προσοχή: δεν είναι "πολιτικός γάμος", καθώς τα δύο κόμματα διατηρούν την αυτοτέλειά τους. Όπως όμως αναφέρεται στα δύο κείμενα που σας στέλνουμε συνημμένα, τα δύο κόμματα έχουν κοινές απόψεις σε πολλά μείζονος σημασίας πολιτικά θέματα και θέλουν να συνεργαστούν για την προώθησή τους προς όφελος της χώρας.

Η συνέντευξη τύπου θα γίνει διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ και της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ στο YouTube.

Picture
Για να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη και για να υποβάλετε "ζωντανά" τις ερωτήσεις σας, επικοινωνήστε με την κα. Μερσίνα Παπαδοπούλου(Δημιουργία Ξανά) στο email: pamersina.thes@gmail.com ή με μήνυμα στο 6944452657.
Εάν έχετε έτοιμη την ερώτηση ή τις ερωτήσεις σας μπορείτε να μας την/τις στείλετε στο ίδιο μήνυμα, ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Ακολούθως θα σας στείλουμε τον σύνδεσμο της συνέντευξης για να συμμετάσχετε. Στο μήνυμα θα περιέχονται και οδηγίες, ενώ εάν χρειαστείτε βοήθεια ή καθοδήγηση για τη χρήση της πλατφόρμας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τέλος, για τη διευκόλυνσή σας, η συνέντευξη θα μαγνητοσκοπηθεί και θα σας αποσταλεί μέσω e-mail.

Picture
ΝΔ_-_ΔΞ__-_ΟΙ_ΑΡΧΕΣ_ΜΑΣ.pdf

ΝΔ_-_ΔΞ__-_ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ_ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.pdf
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement