Ad Code

Responsive Advertisement

Συνέντευξη ντροπής από τον Μητσοτακη: Στους εμβολιασμούς είμαστε κοντά μόνο στο 5%

2B03F707 59C7 4E8E B4C3 0923B40E1EFA

Ομολογία ήττας από ένα πρωθυπουργό που ζει τις τελευταίες του στιγμές πριν χάσει εντελως την εξουσία από τον έλεγχο του. Ο λόγος για τον Κυριακο Μητσοτακη που εμφανίστηκε σε μια ταπεινωτική συνέντευξη στον Σκαι. 

Kαι παρολο που έπαιζε στην έδρα του, με την διαιτησία μαζί του, οι άδειες κερκίδες λόγω του lockdown σημάδεψαν το αποτέλεσμα.

Ολα όσα είπε είχαν μια κοινή βάση, την ομολογία της ήττας του στο πεδίο των εμβολιασμών καθώς η Ελλάδα που φιλοδοξεί το καλοκαίρι να είναι μια από τις λίγες χώρες του πλανήτη που θα  υποδεχτεί ένα τεράστιο  κύμα τουριστών, να έχει μείνει στο ασήμαντο ποσοστό του 5% μόνο στον εμβολιασμό.

Μια χώρα που θα επρεπε να καλπάζει και να είναι ήδη πρώτη παγκόσμια στους εμβολιασμούς ώστε να μπορεί να διαδραματίσει τον κεντρικό ρόλο στην τουριστική αγορά το καλοκαίρι εγκλωβίζεται σε ένα σκληρό lockdown χωρίς αποτέλεσμα με ένα πρωθυπουργό κατώτερο των παριστασεων.

Η σημερινή συνέντευξη του Κυριακου Μητσοτακη θα μείνει στην ιστορία σαν παράδειγμα προς αποφυγή ενός πρωθυπουργού που καταρρέει από την εξουσία και γαντζώνεται από τις ζωές των άλλων για να μην πέσει. Με απαγορεύσεις και περιορισμούς προσπαθεί να κερδίσει λίγο ακόμη χρόνο στην καρέκλα του πρωθυπουργού χωρίς να ενδιαφέρεται για το κοινό καλό αλλά μόνο για την προσωπική του επιβίωση.

Αν είμασταν στην δεκαετία του 80 η ΝΔ αυτή την στιγμή θα ήταν σε διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού. Καιρός λοιπόν και ο Μητσοτάκης να βγάλει την φανέλα του καλού πρωταθλητή.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement