Ad Code

Responsive Advertisement

Δελτίο εγκληματικότητας και ακρίβειας - κ. Μητσοτάκη, άλλα καίνε τους πολίτες και όχι αν ο Μήτσος θα μπορεί να κάνει παιδί με τον Τάκη (που δεν γίνεται)...!

 

Βρίθει το δελτίο ειδήσεων καθημερινά με εγκλήματα, ντόπιων και εισαγόμενων.  Βρίθει το δελτίο ειδήσεων με ειδήσεις σχετικά με την ακρίβεια. Η ακρίβεια φέρνει νομοτελειακά φτώχεια και η φτώχεια γεννά το έγκλημα... 
Αλλά στην Κυβέρνηση περί άλλων τυρβάζουν...

1. Στον Βόλο, σκότωσε τον βιαστή της κόρης του ο οποίος ήταν αδελφός της γυναίκας του
2. Καταζητούμενος επιχείρησε να απαγάγει το ιδιο του παιδί.
3. 51χρονος κρατούσε κλειδωμένη με τη βια την 45χρονη σύντροφο του.
4. Στο Ζεφύρι, προσπάθησε να κάψει ζωντανή την γυναίκα του – Την έλουσε με βενζινη και της έβαλε Φωτια.
5. 39χρονος Τούρκος, έσφαξε 49χρονο Ιρακινό στα Λαγκαδικια
6 Έκλεψαν τις ελιές κατευθείαν απο τα δέντρα σε χωράφι στη Φθιωτιδα
7. 3 μαθητες πολύ γνωστού ιδιωτικού σχολείου βασάνισαν 13χρονο στην Αγία Παρασκευή
8. Αφρικανός ξυλοκόπησε την έγκυο σύντροφο του. Σε ποια Σομαλία; Στην Ελλάδα!
Η γυναίκα έντρομη πήρε τηλέφωνο το 100 ζητώντας βοήθεια. Όταν όμως αστυνομικοί προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της τηλεφωνικά και δεν απαντούσε στις κλήσεις, σήμανε συναγερμός. Αστυνομικοί λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον αφρικανικής καταγωγής άνδρα για ενδοοικογενειακή βία.

Στο μεταξύ, ΜΟΝΟ στο σήριαλ η “Γη της Ελιάς” ειναι φτηνό το λαδι – Στα Σούπερ Μάρκετ ούτε που πλησιάζεται... Όπως δεν πλησιάζονται και δεκάδες άλλα προϊόντα...


Αλλά τον κ. Μητσοτάκη τον καίει το διπλό όχι του αντάρτη Καραγκούνη και λοιπών σε γάμο ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία... Αντί να δώσει κίνητρα στις Ελληνικές Οικογένειες να κάνουν περισσότερα παιδιά, δίνει κίνητρα στους μετανάστες να εποικίσουν την Πατρίδα μας. 

κ. Μητσοτάκη, άλλα καίνε τους πολίτες και όχι αν ο Μήτσος θα μπορεί να κάνει παιδί με τον Τάκη (που δεν γίνεται)...! Είναι τόσο μα τόσο υποδεέστερο θέμα σε σχέση με την ασφάλεια και την ακρίβεια που βασανίζουν 9 στους 10 πολίτες που απορώ. 

Αν πέφτατε με την ίδια ζέση που πέφτετε στο νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους, επάνω στα θέματα ακρίβειας και ασφάλειας σίγουρα θα είχατε φέρει αποτελέσματα. Σας το εγγυώμαι!

Αλλά αυτό λέγεται ΕΠΙΛΟΓΕΣ! Και είναι οι επιλογές σας!


Ντροπή! 

Και δυστυχώς, η ντροπή δεν είναι προς τον κ. Μητσοτάκη, αλλά εκείνων που του έδωσαν με την ψήφο τους την ευκαιρία για 2η τετραετία να συνεχίσει να αδιαφορεί για τα σημαντικά προβλήματα της Κοινωνίας.

Εκτός αν είναι υπέροχο για τους ψηφοφόρους του κ. Μητσοτάκη να ζουν με το χέρι τεντωμένο για την ελεημοσύνη των διαφόρων -pass, ψάχνοντας άσπρα, κόκκινα, κίτρινα και μπλέ τιμολόγια ρεύματος και όχι η σιγουριά μιας δουλειάς και μιας ζωής με αξιοπρέπεια σε μια χώρα Ελεύθερη και πραγματικά Ανεξάρτητη, μέλος του Ευρωπαϊκού Ιδεώδους και όχι παρίας της Ευρώπης...

Στέλιος Φωτόπουλος
Βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement