Ad Code

Responsive Advertisement

Ηρακλής: Ήταν κάτω από μια γέφυρα γεμάτος πληγές και περίμενε το τέλος, μέχρι που μια γυναίκα τον πλησίασε

 

Δυστυχώς, η τύχη πολλών σκυλιών στους δρόμους είναι αβέβαιη. 


Και οι καρδιές μας ραγίζουν από το να φανταζόμαστε ότι όχι μόνο η μοναξιά, αλλά και οι πιο αξιοθρήνητες συνθήκες είναι αυτό που τους περιμένει, χωρίς μια ψυχή να σταματήσει να τους βοηθήσει.

Ήταν η θλιβερή σκηνή που αντιμετώπισε η Πια, μια φιλόζωη ψυχή όταν την παραμονή των Χριστουγέννων, είδε αυτό το μικρό σκυλί κάτω από μια γέφυρα στο χείλος του θανάτου.

«Φώναξα γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κανείς δεν τον είχε βοηθήσει στο παρελθόν», είπε η Pia όταν τον βρήκε.


Τον είδε να περιφέρετε κοντά στο σπίτι ενός φίλου, με μια εικόνα ψώρας που σου προκαλούσε πόνο . Κατά συνέπεια, κανείς δεν τον πλησίασε ποτέ … Εκτός από την Pia!

Ο φτωχός ήταν προφανώς άρρωστος και καλυμμένος με πληγές, περιμένοντας το τέλος του. Αλλά η Pia, παθιασμένη με τα ζώα, ήξερε ότι έπρεπε να δράσει. Τον πήγε αμέσως στον κτηνίατρο, αλλά η πρόγνωση ήταν σαφής. «Ήξερα ότι δεν θα περνούσε τη νύχτα», είπε η Pia.


Αλλά δεν ήταν πρόθυμη να παραιτηθεί, και φυσικά ούτε να τον αφήσει. Έμεινε φυσικά στο πλευρό του για τις επόμενες 48 ώρες , χωρίς να φαντάζεται το θαύμα που σύντομα θα μπορούσε να δει.


«Ήταν πολύ δύσκολο και για τους δύο, άφησα τα πάντα για να είμαι μαζί του. Σε αυτές τις 3 ημέρες έχασε ένα κιλό, δεν έτρωγε τίποτα. Του έδινα μόνο νερό κάθε 3 ώρες για να τον ενυδατώσω, ώστε να μην πεθάνει », λέει η αξιοθαύμαστη γυναίκα.


«Τον έφερα στο σπίτι μου και ήμουν ήδη σίγουρη ότι επρόκειτο να πεθάνει, αλλά όχι … Πολέμησε, γι ‘αυτό τον ονόμασα: HERCULES»


«Πολέμησε μαζί μου, σηκώθηκε και φώναξε και ήμουν δίπλα του. Και μια μέρα σταμάτησε ξαφνικά και άρχισε να περπατά, κουράστηκε γρήγορα, αλλά τα αποτελέσματα ήταν ορατά. Και ναι, η αλήθεια είναι ότι έκλαψα, έκλαψα σαν ανόητη », λέει η Πια.


Και σε 10 μέρες μεγάλωσε ένα απίστευτα όμορφο και γυαλιστερό τρίχωμα και σύντομα οι δυο τους είδαν ένα πραγματικό θαύμα.

Από εκεί, ο διασώστης του αναφέρει ότι όλα πήγαιναν καλά για τον Ηρακλή. Ο μετασχηματισμός του που προκαλείται από το απίστευτο μαχητικό του πνεύμα, αλλά πάνω απ ‘όλα από την άπειρη αγάπη της Πι, είναι κάτι που δεν το βλέπουμε καθημερινά.

«Είναι ένας πολύ χαριτωμένος σκύλος, αγαπά να είναι στην αγκαλιά σου. Όταν έπρεπε να τον ανεβάσω για υιοθεσία, απλά δεν μπορούσα. Τον κράτησα.

Και πώς θα μπορούσε να απαλλαγεί από αυτόν τον γενναίο πολεμιστή;


«Μου έδειξε ότι ήθελε να ζήσει. Κουράστηκα, αλλά συνέχισε να τρώει, με κοίταξε με αυτά τα μικρά μάτια ».


“Καθώς άλλαξαν, είχαν μια άλλη λάμψη, με κοίταξαν και ήταν μια ευγνώμων ματιά … Ο Ηρακλής είναι ένα θαύμα!”


Επί του παρόντος, ο Ηρακλής μοιράζεται τις πιο όμορφες περιπέτειες με τη θετή μητέρα του από την οποία δεν χωρίζεται ποτέ.


Έτσι γιόρτασε ο Ηρακλής τα τελευταία Χριστούγεννα … Φαίνεται αγνώριστος, τα θαύματα της αγάπης είναι εντυπωσιακά!


Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement