Ad Code

Responsive Advertisement

Έξω πάμε τραίνο αλλά μέσα έχουμε εκτροχιαστεί και σπάσαμε και τις γραμμές - Το podcast της 3ης Ιανουαρίου 2023

 

Ζούμε ημέρες ιλαροτραγωδίας!
Ζούμε ημέρες που το παράλογο παρουσιάζεται ως λογικό.

Ζούμε ημέρες που αυτό που πρέπει να αποφύγουμε διαφημίζεται ως κάτι που αξίζει να μιμηθούμε.

Η παρακμή εμφανίζεται ως πρόοδος.
Η βαναυσότητα ως ανθρωπιά.
και οι φασιστικές αντιλήψεις ως ελευθεροφροσύνη!
Η υποκρισία και η πτωτική συμπεριφορά που προωθούνται από τη νέα τάξη πραγμάτων συνοψίζονται στο περιστατικό με την drag queen που κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν να αφηγηθεί παραμύθια σε μικρά παιδιά σε παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη.
Η γενική γραμματέας Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Λάσπα εναντιώθηκε σε αυτή την τρέλα, τοποθετήθηκε δημόσια και δέχτηκε λυσσώδη επίθεση από τους -συνήθεις υπόπτους- πρωταγωνιστές του κινήματος του δικαιωματισμού.
Επειδή υπερασπίστηκε το αυτονόητο παρουσιάζεται ως ένα… τέρας που απειλεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και ως πρόσωπο που δεν πρέπει να εκφράζει την άποψή του, διότι αυτή είναι σκοταδιστική και ανελεύθερη.
Η κυρία Λάσπα είπε κάτι το οποίο συμμερίζεται η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων και παρουσιάζεται ως περιθωριακή από μια ισχνότατη σε αριθμούς μειοψηφία, η οποία έχει κυριαρχήσει στη δημόσια σφαίρα της πατρίδας μας. Πρόκειται για την γκρούπα των δικαιωματιστών, οι οποίοι σταδιοδρομούν υπερασπιζόμενοι εξωφρενικές συμπεριφορές και έξαλλες, παρακμιακές απόψεις.
Οι κοινωνίες προσπαθούν να σκέφτονται λογικά και επιθυμούν μια φυσιολογική, ήρεμη και παραγωγική ζωή για εκείνους και τα παιδιά τους, ενώ η ελίτ, οι πολιτικοί, οι «διανοούμενοι», τα κατεστημένα ΜΜΕ και όσοι αποφασίζουν καθυβρίζουν τις απόψεις της πλειοψηφίας και προωθούν συστηματικά τα ιδεολογήματα της κοινωνικής αποσύνθεσης…
Εκ της Δημοκρατίας με την οποία άποψη συντάσσομαι απόλυτα διαφωνώντας με όλα όσα παράλογα συμβαίνουν!

 Καθημερινά στις 11 ακριβώς στο www.opinionon.gr
και στο www.XFM.gr

Ακούστε το podcast της 3ης Ιανουαρίου 2023

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement