Ad Code

Responsive Advertisement

Κυψέλη: Αυτή είναι η 36χρονη από το Μπανγκλαντές που σκότωσε ο εραστής της - Πώς έγινε το κακό


Σε φωτογραφία που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, απεικονίζεται η άτυχη 36χρονη από το Μπανγκλαντές, η οποία δολοφονήθηκε από ομοεθνή της.


Ο δράστης, 37 ετών, την κατακρεούργησε σήμερα το πρωί στην Κυψέλη, ενώ αργότερα συνελήφθη. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σε βάρος του δράστη, που φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, απαγγέλθηκαν, επιπλέον, και οι κατηγορίες για τα αδικήματα της οπλοφορίας-οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός αποδίδει το έγκλημα σε οικονομική διαφορά που υπήρχε με το θύμα. Υποστηρίζει, επίσης, ο κατηγορούμενος, πως η 36χρονη, που του είχε υποσχεθεί ότι θα χώριζε τον σύζυγό της προκειμένου να μείνουν μαζί, στο επίμαχο ραντεβού αρνήθηκε το χρέος που είχε απέναντί του και του ζήτησε να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά.

Το έγκλημα στην Κυψέλη σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, όταν δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου 36χρονη γυναίκα από το Μπαγκλαντές.



Ο δράστης είναι 37 ετών, ομοεθνής της, φίλος του συζύγου τής 36χρονης και συνάδελφός της, αφού δράστης και θύμα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εργάζονταν στην ίδια επιχείρηση. Δράστης και θύμα φέρεται να διατηρούσαν και ερωτική σχέση.

Ο δράστης της άγριας δολοφονίας συνελήφθη και, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του υποστήριξε ότι το θύμα τού χρωστούσε συνολικά το ποσό των 20.000 ευρώ.

Η 36χρονη ήταν παντρεμένη, ο σύζυγός της ωστόσο αυτή την περίοδο δεν εργαζόταν και ήταν εκείνη που συντηρούσε το νοικοκυριό.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement