Ad Code

Responsive Advertisement

Κέιτ Μίντλετον: Φόρεσε στρατιωτική στολή η δούκισσα του Κέιμπριτζ


Η Κέιτ Μίντλετον...στο στρατό


Η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε την Ακαδημία Εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων και φόρεσε πλήρη στρατιωτικό εξοπλισμό!  

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ δημοσιοποίησε φωτογραφίες από την επίσκεψή της σε Ακαδημία Εκπαίδευσης για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων. «Ήταν υπέροχο να βλέπω από πρώτο χέρι τους πολλούς, σημαντικούς και ποικίλους ρόλους που παίζει ο στρατός καθημερινά για να μας προστατεύει όλους», έγραψε η Δούκισσα στο Instagram αυτό το Σάββατο, ευχαριστώντας τους στρατιώτες.

Προς τιμήν της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου το Σάββατο, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μοιράστηκε φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην Ακαδημία Εκπαίδευσης Pirbright τον περασμένο Νοέμβριο.


Η Κέιτ ευχαρίστησε τις ένοπλες δυνάμεις

Κατά τη διάρκεια της ημέρας της στην Ακαδημία, η 40χρονη μαμά τριών παιδιών, πέρασε χρόνο με την 101 Επιχειρησιακή Ταξιαρχία Υποστηρίξεως στο Αεροδρόμιο Abingdon για να μάθει πώς εκπαιδεύονται οι νεοσύλλεκτοι και το υπηρετικό προσωπικό. 

Η δούκισσα είχε επίσης πλήρη εξοπλισμό καθώς συμμετείχε σε ορισμένες από τις ασκήσεις, ενώ βρήκε χρόνο να μιλήσει με το προσωπικό για να μάθει περισσότερα για τον χρόνο που περνάει στον Βρετανικό Στρατό.

Μαζί με τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κέιτ μοιράστηκε ένα συγκινητικό αφιέρωμα: «Σήμερα, την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Ουίλιαμ και εγώ θα θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στους γενναίους άνδρες και γυναίκες, στο παρελθόν και στο παρόν, που υπηρετούν σε όλες τις ένοπλες δυνάμεις μας, στη θάλασσα, στη γη και στον αέρα, εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο», έγραψε.

Και συνέχισε, «Σας ευχαριστώ για όλες τις θυσίες που κάνετε εσείς και οι οικογένειές σας για να μας κρατήσετε ασφαλείς». Πριν υπογράψει με ένα απλό «Κ» από το αρχικό του ονόματός της η Κέιτ υποσχέθηκε να συνεχίσει να επισκέπτεται τις ένοπλες δυνάμεις με επισκέψεις στο Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία: «Ανυπομονώ να ανακαλύψω περισσότερα για το @RoyalNavy και το @RoyalAirForceUK σε εύθετο χρόνο»
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement