Ad Code

Responsive Advertisement

Όπου βλαμμένος και αληταριό και παραβατικός εκεί και ο ΣΥΡΙΖΑ - Τι γίνεται ρε παιδιά;


Έπρεπε να πέσει χοντρό ξύλο για να καταλάβουμε τι «καπνό φουμάρουν» όλα αυτά τα καλόπαιδα που αυτοαποκαλούνται trappers, με τους απαράδεκτους έως εμετικούς στίχους -υποτιθέμενων τραγουδιών.


Και πολλούς, τώρα αφού έγινε ό, τι έγινε στα βραβεία του MAD, τους έπιασε ο πόνος και διαμαρτύρονται για τους στίχους και το είδος της μουσικής που αντιπροσωπεύουν.

Ουδείς όμως διαμαρτυρήθηκε όταν σχεδόν όλοι από δαύτους, εκτός από τα όπλα, τα λεφτά τα ναρκωτικά και τον σεξισμό που διαλαλούν, κάνουν και κάτι ακόμα. Το μοναδικό πολιτικό πρόσωπο που βρίζουν δεν είναι άλλος από τον Μητσοτάκη και ας είναι ο ίδιος πιο κοντά στη νεολαία από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς!

Και έχει δίκιο ο χρήστης του Twitter «Johnny Hoston», που το επισημαίνει:


«Παρατηρώ ένα όψιμο pearl-clutching για τους τράπερς, καθώς και το Hashtag #Cancel_trappers – thread Αυτό που δε βλέπω σχεδόν ουδείς να λέει, είναι πως ΟΛΟΚΛΗΡΗ αυτή η εμετική, σεξιστική και υπάνθρωπη σκηνή, είναι βαμμένη @syriza_gr«, αναφέρει και τους παρουσιάζει έναν – έναν αυτούς τους τύπους.

Και για να μην το παιδεύουμε άδικα, οι ίδιοι που σκούζουν για την πατριαρχία και τον σεξισμό, είναι αυτοί που ανέθρεψαν τη χειρότερη έκφανσή τους. Ολόκληρη η τραπ είναι παιδί του @syriza_gr. Εύγε σύντροφοι.

Δείτε την ανάρτησή του και να δούμε λίγο ποιο είναι αυτοί:

 Υ.Γ. Δυστυχώς, το ξέραμε από παλιά πως ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπλένει την αλητεία του καθενός από αυτούς άλλα το κακό έχει παραγίνει δεν νομίζετε; 

Και επειδή έχουμε μνήμη και θυμόμαστε, για όσοι ξεχάσατε τον Ιάσονα Σχοινά - Παπαδόπουλο... 

«Ελα πάλεψε μαζί μας στο δρόμο της φωτιάς / για κάθε ένα ρουσφέτι που ζητάει τη σιωπή σου». Εν ριπή οφθαλμού ξεθώριασαν οι στίχοι που τραγουδούσε ο οργισμένος ράπερ...

Μόλις μία εβδομάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ο Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος πετύχαινε τον διορισμό του αδελφού του αλλά και της μητέρας του...

15minutes.gr 
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement