Ad Code

Responsive Advertisement

Ραφήνα: Πέντε ρεμάλια ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 42χρονο - Είναι γνωστοί στις Αρχές αλλά τους άφηναν να αλωνίζουν - Πώς σημειώθηκε το άγριο έγκλημα


Αδιανόητο είναι το έγκλημα που έλαβε χώρα σε μπαρ της Ραφήνας τα ξημερώματα της Κυριακής όταν πέντε άτομα ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 42χρονο, ο οποίος είχε πάει στο μαγαζί για να πιει ποτό με την κοπέλα και τους φίλους του.


Όλα ξεκίνησαν από καυγά ανάμεσα στο θύμα και στους δράστες την ώρα που ο 42χρονος πήγε στην τουαλέτα του μαγαζιού, ενώ στη συνέχεια κάποια από τα άτομα φέρεται να παρενόχλησαν την σύντροφο του θύματος με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει.

Μετά από λίγη ώρα, το θύμα μαζί με την παρέα του πλήρωσαν και σηκώθηκαν να φύγουν. Όταν όμως πήγαν να φύγουν, τα άτομα που ήρθαν νωρίτερα σε λεκτική αντιπαράθεση με το θύμα του επιτέθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο 42χρονος βγήκε από το μπαρ, τα πέντε άτομα τον ακολούθησαν, τον πήγαν σε έναν πεζοδρόμο πίσω από το μαγαζί και ξεκίνησαν να τον ξυλοκοπούν άγρια με μπουνιές και κλωτσιές, ακόμα και με σιδερογροθιά, με αποτέλεσμα να του επιφέρουν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μόλις οι δράστες συνειδητοποίησαν πόσο βαριά είχαν τραυματίσει το θύμα τράπηκαν αμέσως σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Ο άνδρας διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου αμέσως κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, το θύμα εξέπνευσε, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια και τους οικείους του.

Είναι γνωστοί στις Αρχές οι δράστες αλλά τουυς άφηναν ασύδοτους


Για τα όσα συνέβησαν μέσα στο μπαρ τα ξημερώματα της Κυριακής κατέθεσε στην ασφάλεια ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ενώ αυτό που προκύπτει μέχρι στιγμής είναι ότι και τα πέντε άτομα, τα οποία αναζητούνται είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές, λόγω της παραβατικής τους συμπεριφοράς.

Όπως μετέδωσε στο OPEN η Ελευθερία Σπυράκη στο OPEN, οι πέντε δράστες είναι γνώριμοι και σε όλη την περιοχή γιατί έχουν προκαλέσει επανειλημμένα προβλήματα και στο παρελθόν έχουν προσαχθεί από τις Αρχές, όμως άμεσα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, που έχει συλλέξει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής, προκειμένου να εξεταστούν οι κινήσεις που έκαναν οι δράστες. Από την άλλη πλευρά το θύμα δεν είχε απασχολήσει ουδέποτε με τη συμπεριφορά του τις Αρχές.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement