Ad Code

Responsive Advertisement

To podcast της 31ης Μαϊου 2022 για τον www.XFM.gr και το www.opiniononline.eu με τον Θοδωρή Τσέλα

 


«Η Ευρώπη δεν μπορεί να θέσει άμεσο εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο, καθώς θα επιτρέψει στη Μόσχα να πουλήσει τα καύσιμα της αλλού και ενδεχομένως να κερδίσει περισσότερα χρήματα για να χρηματοδοτήσει τον Στρατό της. Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος του χρόνου».

Τάδε έφη η κ. Ούρσουλα 

Πόσο τελικά πολιτικό μυαλό χρειάζεται για να καταλάβουν κάποιοι στην Ευρώπη πως από την στιγμή που ΔΕΝ είναι αυτάρκεις, που δεν βοήθησαν και δεν βοηθούν την Κύπρο και την Ελλάδα να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο που διαθέτει θα τρέχει πίσω από τα @@@#@##$#% του Πούτιν και του κάθε ρώσου που θα έρθει μετά τον Πούτιν;

Στο μεταξύ το μόνο που κάνουν οι ηγέτες μας μετις αποφάσεις τους είναι να κάνουν την ζωή μας δυσκολότερη...

Δείτε:

Οι αποφάσεις των ηγετών της ΕΕ για απαγόρευση του 90% του ρωσικού πετρελαίου έως το τέλος του χρόνου εκτίναξαν στα ύψη τις τιμές του πετρελαίου σήμερα φτάνοντας το Brent στα 122,80 δολάρια το βαρέλι αυξημένο κατά 0,93%.

Σύμφωνα με το CNBC, εξίσου αυξημένα είναι και τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αμερικανικού αργού για τον Ιούλιο που αγγίζουν τα 118,29 δολάρια το βαρέλι κατά 2,81% υψηλότερα από χθες.

Εκτίμηση της Goldman Sacks αναφέρει οτι σε περίπτωση που η ΕΕ απαγορεύσει στο 100% τις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου η τιμή του Brent θα εκτιναχθεί πάνω από τα 185 δολάρια το βαρέλι!

Ακούστε περισσότερα στο podcast της 31ης Μαϊου 2022 που ακολουθεί... 
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement