Ad Code

Responsive Advertisement

Με γνώμωνα το συμφέρον των παιδιών


Επειδή δεν γουστάρω τη λάσπη που πάνε να ρίξουν κάποιοι κύκλοι.. η, κυκλωμένοι τυποι, εξηγούμαι για να μη παρεξηγούμαι!

Πολλες φορές στο παρελθόν με αναρτήσεις η,σε ρεπορτάζ κατακεραύνωνα το άχρηστο κράτος που δεν είχε στραμένη τη προσοχή του στα παιδιά! Ανεξάρτητα από κόμματα η, κυβερνήσεις.

Όταν άρχισε η Δόμνα Μιχαηλίδου - Domna Michailidou να μαζεύει το πράγμα, έπαθα πλάκα. Δεν περίμενα από πολιτικό να κάνει τόσο καλή δουλειά.

Θέλετε στη δύσκολη περίοδο με covid ; Δεν άφησε δομή ηλικιωμένων που να μην έτρεξε να γίνουν οι διαδικασιες με ταχύτητα.

Θέλετε στη Δομες παιδιών;;; Κανείς δεν ήξερε αν ρωτουσε κάποιους, ποσά παιδιά βρίσκονται σε δομες….

Κάνω τούμπα…

Όταν έσκαγε θέμα με παιδάκι όλοι περίμεναν τη λύση τη βοήθεια κ τη στηριξη από το Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child

Το θεάρεστο έργο του κ. Γιαννοπουλου δεν το αμφισβήτησε κανείς! 
Κανείς;;;; Πολλοί… αλλά στο καλάθι των αχρήστων όλες οι βρωμιές που ξεστομίζαν κάποιοι!

Δεν τους βλέπουμε αυτους. Ο Οργανισμος αυτός έχει σώσει παιδιά. Αντικαθιστούσε την εξαφανισμένη πρόνοια της Χώρας μας. Υποκαθιστούσε κάθε δομή που υπήρχε μόνο κ μόνο για να τσεπώνουν κηφήνες χρήματα χωρίς να κάνουν κάποιο έργο. Ντροπή σε όλες τις κυβερνήσεις κ σε όλα τα άχρηστα ρεμάλια που ποτέ δεν έκαναν τίποτα κ το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ τους έβγαζε από τα δύσκολα.
Θυμάμαι τότε που ζητούσαν από το Χαμπγελο να πληρώσει ΕΝΦΙΑ… πέσαμε όλοι πάνω τους. 

Τι λένε ρε οι γελοίοι;;; Αντί να πληρώνουν τον Οργανισμό για το έργο του, ζητάνε κ Ενφια;

Τελείωσε κι αυτό…
Πάμε πάλι τούμπα…

Μια μέρα βρέθηκα για ρεπορτάζ σε δομή ΑΜΕΑ στο Ελληνικό. Είχε πάει επίσκεψη εκεί η Υφυπουργος. Βαρεμάρα θέματα αύτα. Πας κ ακούς τα θέλω και τα θα και τούμπαλιν… αμ δε!!!!!!

Είχε ήδη κάνει κάτι το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ μετα πήγε η κ. ΜΙΧΑΙΛΙΔΟΥ. Την είδα με τα ανάπηρα πσιδια, το πως την υποδέχθηκαν. Ήταν απίστευτο αυτό που συνάντησα. Τότε την συμπάθησα πολύ! Κανείς δεν ήξερε τι είχε κάνει για αυτά τα παιδιά. Ούτε θα το γράψω. Όμως το έργο της είναι σπουδαίο.

Δεν είναι απλά μια όμορφη πολιτικός που μας κάνει ότι θέλει κ γράφουμε για εκείνη.
Δεν είναι ο Γιανοπουλος συστημικός και χώνεται για χρηματοδοτήσεις κ επιδοτήσεις.
Είναι δυο άνθρωποι που δεν τους χωρίζει τίποτα.

Η ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΙΛΙΔΟΥεφτιαξε τη πρόνοια…

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ήταν και θα είναι ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος. Ένας Πατέρας που μακάρι όλοι να του μοιάζαμε.

Για αυτό παραθέτω τρία δεδομένα που βρήκα και ισως είναι η μόνη αλήθεια για αυτό το θέμα που προέκυψε.

- Η απουσία θεσμικού πλαισίου για τις δομές φιλοξενίας ανηλίκων κατέστησε επιβεβλημένη τη θέσπιση κανόνων λειτουργίας για την εξασφάλιση του βέλτιστου συμφέροντος των παιδιών που φιλοξενούνται.
- Το κοινωνικό έργο του #χαμογελο_του_παιδιου είναι αυταπόδεικτο και δεν θέλει αυτόκλητους υπερασπιστές -και ειδικά από χώρους όπου η «αλληλεγγύη» είναι επάγγελμα.
- Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να συνδυαστεί το νέο πλαίσιο με τις ανάγκες των υπαρχουσών δομών και τις ρεαλιστικές δυνατότητες τους, ώστε να εξασφαλιστεί τόσο η ακώλυτη λειτουργία τους, όσο και η χρηματοδότηση τους.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ;;;; Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;;;;

Για αυτό λοιπόν μην ακούτε το κάθε χρησιμο ηλιθιο να γράφει πως ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ τα παίρνει η, ότι η Δομνα θέλει να δώσει τα παιδιά στους gay.

Ναι… αυτά κυκλοφορουν και ας γράφουμε επιτέλους αλήθειες.

Κανενας δεν κλεινει το Χαμόγελο του Παιδιού την Κιβωτο και όλα τα ιδρύματα. Απαγορευεται ένα σωστό κράτος να ελέγχει δομες που φιλοξενούνται παιδιά; Κ αν με τον έλεγχο γίνει πιο εύκολη η λύση προβλημάτων;; Είμαι καλοπροαίρετος κ για αυτό γράφω αυτή την εκδοχή.

Ούτε από τον Κ. Γιαννοπουλο περιμένω κάτι λιγότερο ούτε από την κ. Μιχαιλιδου.
Με γνώμωνα το συμφέρον των παιδιών …

Οι επαγγελματίες λασπολόγοι ας κρυφτούν. Σε αυτό το θέμα, δεν τους παιρνει…

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement