Ad Code

Responsive Advertisement

«Gone. Not forgotten» σημαίνει ότι είναι forgotten λεβέντες της γαλάζιας παράταξης



«Gone. Not forgotten» σημαίνει ότι είναι forgotten. 


Διότι ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε εν ψυχρώ απο τους απόγονους ΕΑΜΙΤΕΣ που ξαναπήραν τα όπλα και δίκαζαν, καταδίκαζαν και εκτελούσαν όποιον έκριναν ένοχο. 

Θα έπρεπε να λέτε Murdered λοιπόν και καλύτερα στα ελληνικά με την εικόνα του δολοφονημένου Μπακογιάννη με τα μυαλά χυμένα στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπως τον άφησαν οι δολοφόνοι του το πρωϊνό της 26ης Σεπτεμβρίου 1989.

Για τη δολοφονία Μπακογιάννη καταδικάστηκαν το 2003, 14 χρόνια μετά, σε ισόβια κάθειρξη ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο Ηρακλής Κωστάρης και ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος και σε 15 χρόνια κάθειρξη ο Σάββας Ξηρός και ο Βασίλης Τζωρτζάτος. Είχαν 14 χρόνια να μετανιώσουν, να παραδοθούν, να καταγγείλουν. Ανταυτού συνέχισαν την εγκληματική δράση τους.

Ο Ηρακλής Κωστάρης έχει ήδη αποφυλακιστεί. 
Οι υπόλοιποι αναμένεται να αποφυλακιστούν μεσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ενώ έχουν αποφυλακιστεί μέσα στα χρόνια καμμιά δεκαριά συνεργάτες τους και ζουν την ζωάρα τους, με δουλειά, οικογενεια, παιδιά.

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν τολμά να κυνηγήσει τους οπαδούς των δολοφόνων, τους αφήνει να διοργανώνουν συγκεντρώσεις υποστήριξης των δολοφόνων, κανει προσαγωγές και τους αφήνει ελεύθερους να βανδαλίζουν, να καίνε και να εκδικούνται όποιον θεωρούν εχθρό και μου λέτε NOT FORGOTTEN με γαλάζιο ουρανό στον φόντο;

Εδώ ο ίδιος ο γιος του Μπακογιάννη άπλωσε χέρι συμφιλίωσης στον γιο Κουφοντίνα που φωτογραφίζεται ως Συμμορίτης κρατώντας κονσερβοκούτι, θυμίζοντας τον τρόπο που έσφαζαν οι κομμουνιστές συμμορίτες στον «εμφύλιο».

Δεκάρα δεν δίνετε για την δολοφονία του Π. Μπακογιάννη οπαδοί της Γαλάζιας παράταξης, ούτε εσείς, ούτε η οικογένειά του, όπως φαίνεται.

Αλλιώς τα ισόβια θα έπρεπε να σημαίνουν ισόβια. Τουλάχιστον.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement