Ad Code

Responsive Advertisement

Εισβολή ανόητου αρνητή σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης εξέθεσε το παιδί του σε κίνδυνο επικαλούμενος την "ανάκληση των αντιπροσώπων του"


Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης, μετά από εισβολή παραληρηματικού γονέα, ο οποίος αρνήθηκε να προσκομίσει την σχολική κάρτα για το παιδί του – μαθητή του σχολείου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTIMES, o πατέρας φέρεται να προκάλεσε επεισόδιο, όταν εισέβαλε στην κυριολεξία στο σχολείο, χωρίς το αποτέλεσμα του self test του παιδιού του, στο πλαίσιο των μέτρων που εφαρμόζονται, κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να απείλησε τους εκπαιδευτικούς, αλλά και να έσπρωξε τη διευθύντρια, ενώ αρνούνταν για αρκετή ώρα να αποχωρήσει από το σχολείο, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η ΕΛΑΣ.

Αυτή την ώρα η διευθύντρια του σχολείου, μαζί με τον αρνητή πατέρα βρίσκονται στο ΑΤ Θέρμης, ενώ ο μαθητής παραμένει στην αυλή του σχολείου.

Δηλώσεις έκανε κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα, ο 37χρονοςπατέρας που σήμερα το πρωί ήθελε να βάλει με το ζόρι το παιδί του στο σχολείο, στο 2ο Δημοτικό Θέρμης, χωρίς να έχει προσκομίσει το σχετικό πιστοποιητικό για το self test, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το GRTIMES.

Όπως είπε ο ίδιος φορώντας χειροπέδες, δεν είναι αρνητής αλλά είναι κατά της μάσκας και των self tests, ενώ τόνισε ότι έχει κάνει άλλα εμβόλια αλλά δεν θα κάνει για τον κορωνοϊο "γιατί κανείς δεν εγγυάται γιαυτό..." Δεν μας είπε βέβαια ποιος του εγγυήθηκε του "ταξιδευτή" όπως αυτοαποκαλέστηκε όταν εμβολιάστηκε για να ταξιδέψει προφανώς στην Αφρική ή στην Ασία... 

Ανέφερε ακόμη ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει το παιδί με το ζόρι στο σχολείο χωρίς το πιστοποιητικό, υποστηρίζοντας ότι σήμερα μετά το επεισόδιο το παιδί έκανε μάθημα, ενώ αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στη διευθύντρια λέγοντας ότι απλά την παραμέρισε.

Δείτε τι είπε αναλυτικά:



Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement