Ad Code

Responsive Advertisement

Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Εισαγγελέας για τους 4 υγειονομικούς του «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη


Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση των μαϊμού πιστοποιητικών εμβολιασμού - Για την υπόθεση διεξάγεται ήδη ΕΔΕ


Ποινικές ευθύνες για την υπόθεση των «μαϊμού» πιστοποιητικών εμβολιασμού τεσσάρων υγειονομικών του νοσοκομείου «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, για να μην τεθούν σε αναστολή εργασίας αναζητεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών της πόλης, με προκαταρκτική έρευνα που διατάχθηκε.

Η Εισαγγελέας ποινικής δίωξης ζήτησε από την Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης να διενεργήσει έρευνα για τα αδικήματα της ψευδούς βεβαίωσης, της χρήσης πλαστού εγγράφου και ό,τι άλλο προκύψει από την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.

Στο «κάδρο» της προκαταρκτικής εξέτασης βρίσκονται τέσσερις εργαζόμενοι του νοσοκομείου, τρεις του νοσηλευτικού προσωπικού και μία του διοικητικού, που φέρονται να προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού προκειμένου να μην τεθούν σε αναστολή εργασίας. Ήδη για την υπόθεση διεξάγεται ΕΔΕ. Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σε χτεσινή ομιλία του ανέφερε ότι ενημέρωσε τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ ζητώντας να διαταχθεί η ΕΔΕ και να ανασταλούν τα καθήκοντά τους.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement