Ad Code

Responsive Advertisement

Ο Biden ξέσπασε σε δημοσιογράφο του CNN μετά τη συνάντησή του με τον Putin


Aρκετά αγχωμένος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος Biden μετά την συνάντησή του με τον Putin στη Γενεύη. Σε τέτοιο βαθμό που τον ενόχλησε ερώτηση της απεσταλμένης του CNN Kaitlan Collins. Κάτι δεν πάει καλά στον πλανήτη και αυτό δεν αφήνει ανεπηρέαστους τους ηγέτες.

Ο Πρόεδρος Biden τα έσπασε με έναν δημοσιογράφο στο τέλος της συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη στη Γενεύη, αφού η δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί ήταν «σίγουρος» ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin θα άλλαζε την προηγούμενη κακοήθη συμπεριφορά του.

Ο Biden είχε αρχίσει να απομακρύνεται από το σημείο που βρισκόταν οι ρεπόρτερς όταν άκουσε την ερώτηση της δημοσιογράφου του CNN Kaitlan Collins. Η ερώτηση της δημοσιογράφου ακολούθησε τη διαβεβαίωση του Biden ότι ο Putin δεσμεύθηκε να απελευθερώσει Αμερικανούς που βρίσκονται φυλακισμένοι στη Ρωσία.

Η ερώτηση εκνεύρισε τον Biden o οποίος γύρισε και είπε στη ρεπόρτερ “Δεν είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει τη συμπεριφορά του. Τι στο διάολο, τι είναι αυτά που κάνεις όλη την ώρα;”, εννοώντας προφανώς τι είναι αυτές οι ερωτήσεις που μου κάνεις όλη την ώρα.

Καθώς η Kaitlan Collins του CNN προσπάθησε να μιλήσει, ο Biden σήκωσε το δάχτυλο και συνέχισε: “Πότε είπα ότι ήμουν σίγουρος; Ας το κάνουμε αυτό ξεκάθαρο. Είπα τι θα αλλάξoυν τη συμπεριφορά τους εάν ο υπόλοιπος κόσμος αντιδράσει σε αυτούς και μειώσει την επιρροή τους στο κόσμο. Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Απλώς δηλώνω ένα γεγονός. ”


Και τότε η δημοσιογράφος άρχισε να του λέει

“Όμως, δεδομένης της προηγούμενης συμπεριφοράς του δεν έχει αλλάξει, και σε αυτή τη συνέντευξη τύπου αφού συναντήθηκε μαζί σας για αρκετές ώρες, [ο Putin] αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή σε κυβερνοεπιθέσεις, υποτιμούσε τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αρνήθηκε ακόμη και να πει το όνομα του Ρώσου αντιφρονούντος Alexei Navalny. Λοιπόν, πώς αντιστοιχεί αυτή η συμπεριφορά σε μια εποικοδομητική συνάντηση; ” Ρώτησε η Collins.

“Εάν δεν το καταλαβαίνετε, είστε σε λάθος δουλειά”, είπε ο Μπάιντεν, προτού τελικά απομακρυνθεί.

Η θυμωμένη απάντηση του Biden δεν έγινε αποδεκτή από αρκετούς ρεπόρτερς.

“Εάν είστε το πιο ισχυρό άτομο στον κόσμο και δεν μπορείτε να δεχθείτε ερωτήσεις από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χωρίς να χάσετε την ψυχραιμία σας, ίσως είστε σε λάθος δουλειά”, έγραψε αργότερα η Olivia Nuzzi του περιοδικού New York Magazine.
στο twitter.

Λίγο αργότερα η απεσταλμένη του CNN θα μετέδιδε ότι ο Πρόεδρος Biden της ζήτησε συγνώμη στο Προεδρικό αεροσκάφος.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement