Ad Code

Responsive Advertisement

Anonymous: Ο Αλμπαϊράκ έκδιώχθηκε γιατί πήρε 14 δισ. ευρώ εν αγνοία του Ερντογάν


Η παγκοσμίου φήμης ομάδα χάκερ Anonymous προέβη σε έναν ισχυρισμό που προκαλεί τουλάχιστον πανικό και αφορά στην παραίτηση του πρώην υπουργού Οικονομμικών της Τουρκίας και γαμπρού του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Τα έγγραφα που κοινοποιήθηκαν στο Twitter, η ομάδα χάκερ ισχυρίζεται ότι αποτελούν αποδείξεις των χρημάτων που στάλθηκαν από το υποκατάστημα της Ziraat Bank, στο Gaziosmanpaşa, στη γερμανική Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη. Οι Anonymous έγραψαν: "Ρέις (Προσφώνηση προς τον Ερντογάν, σημαίνει "επικεφαλής"), έδιωξες τον Μπεράτ επειδή είχε 14 δισεκατομμύρια ευρώ που δεν γνώριζες; Δεν το περιμέναμε από εσένα", είπε.


Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, η διάσημη ομάδα χάκερ δημοσίευσε τα βιογραφικά και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου των ατόμων που προσέλαβε ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, και οι οποίοι αποτελεούν συγγενείς και φίλους του. Η κίνηση αυτή ήρθε ως απότοκος της κίνησης του Τούρκου ΥΠΕΣ, ο οποίος αποκάλεσε τους διαδηλωτές του πανεπιστημίου του Βοσπόρου "τρομοκράτες" και "ανώμαλους".

Το γκρουπ έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πολλάκις έχει κάνει δημοσιεύσεις εγγράφων σχετικά με τις παράνομες συναλλαγές μεταξύ και του Ερντογάν, αλλά και τον γιων του, ιδιαιτέρως του Μπιλάλ, ο οποίος ήταν και ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου πριν από σχεδόν μία δεκαετία. Έχουν επανειλημμένα απαιτήσει την παραίτηση του Τούρκου προέδρου.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement