Ad Code

Responsive Advertisement

Αγνώριστη η Adele: Κούκλα, με μίνι φόρεμα και αναλογίες μοντέλου


Συγκλονιστική είναι η αλλαγή που έχει πετύχει στο σώμα της η διάσημη τραγουδίστρια Adele. Τους τελευταίους 12 μήνες ή και περισσότερο είναι γνωστό πως προσπαθεί πολύ να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά, ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και κάνοντας συχνά γυμναστική. 

Ομως, ποιος θα το περίμενε ότι αυτή η γυναίκα με την τόσο σπουδαία φωνή, θα κατόρθωνε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, όχι απλά να χάσει βάρος, αλλά να μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά.

Η Adele πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία, από τα χθεσινά της γενέθλια, με σκοπό να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για όλη την αγάπη και τις ευχές που έλαβε αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα, ενώ παράλληλα θέλησε να μοιραστεί και τις ελπίδες της για τη πανδημία του κορωνοϊού.

Εκείνο βέβαια που τράβηξε την προσοχή δεν ήταν τελικά τα λόγια της αλλά το σώμα της. Η Adele ποζάρει στον κήπο της δικής της καραντίνας με αναλογίες μοντέλου! Φοράει ένα στενό μίνι μαύρο φόρεμα, είναι χαμογελαστή και χαρούμενη αλλά και γεμάτη αυτοπεποίθηση.



“Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας για τα γενέθλιά μου. Ελπίζω όλοι να είστε ασφαλείς και να μην χάσατε τα λογικά σας σε αυτούς τους τρελούς καιρούς.”, έγραψε μεταξύ άλλων και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βρίσκονται αυτό το διάστημα στην πρώτη γραμμή.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement