Ad Code

Responsive Advertisement

Το «Sweet Child O 'Mine» των Guns N 'Roses γίνεται παραμύθι για παιδιά!


Σύμφωνα με το συγκρότημα το παραμύθι «εξυμνεί την αγάπη και τη μουσική και πώς μας φέρνουν κοντά με τους πιο γλυκούς τρόπους»


Οι Guns N 'Roses θα κυκλοφορήσουν παραμύθι για παιδιά που θα φέρει τον τίτλο μιας θρυλικής επιτυχίας τους. Το «Sweet Child O 'Mine» - βιβλίο γράφτηκε σε συνεργασία με τον Τζέιμς Πάτερσον και σύμφωνα με το συγκρότημα, πρόκειται για ένα παραμύθι που «εξυμνεί την αγάπη και τη μουσική και πώς μας φέρνουν κοντά με τους πιο γλυκούς τρόπους».

Το βιβλίο που εικονογράφησε η Τζένιφερ Ζίβιον αντλεί την αφήγησή του από τους στίχους του τραγουδιού των Guns N 'Roses και ακολουθεί τις περιπέτειες της Μάγια και της Νατάλια Ρόουζ, της ανιψιάς και της κόρης του μάνατζερ της μπάντας, Φερνάντο Λέμπεϊς που μεγάλωσαν περιοδεύοντας μαζί με τη μπάντα. «Ως θαυμαστής των Guns N 'Roses εδώ και πολλά χρόνια, είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το συγκρότημα για να ζωντανέψω τη λατρεμένη επιτυχία τους στις σελίδες», δήλωσε ο Τζέιμς Πάτερσον για το βιβλίο. «Το Sweet Child O'Mine είναι μια ιστορία την οποία ξέρω ότι τα παιδιά θα αγαπούν να διαβάζουν και οι γονείς θα αγαπούν να τραγουδούν».

«Η αδερφή μου και εγώ ήμασταν τυχεροί που μπορούσαμε να βλέπουμε τις κόρες μας - τη Μάγια και τη Νατάλια Ρόουζ - να μεγαλώνουν ενώ ήμασταν σε περιοδείες με το συγκρότημα» ανέφερε ο μάνατζερ των Guns N 'Roses. «Εμείς οι ίδιοι είμαστε μέρος της "οικογένειας Guns" εδώ και πάνω από 30 χρόνια... το να μπορούμε να το μεταφέρουμε σε ένα παιδικό βιβλίο είναι πραγματικά ξεχωριστό και ένα διασκεδαστικό ορόσημο στη ζωή μας» υπογράμμισε. Το «Sweet Child O 'Mine» θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου από τον εκδοτικό οίκο Jimmy Patterson Books.

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στο facebook του συγκροτήματος:


Το διάσημο τραγούδι των Guns N 'Roses:

Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine (Official Music Video)
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement