Ad Code

Responsive Advertisement

Ποια παίκτρια του GNTM πρωταγωνιστεί σε σειρά του Netflix;


Το μοντέλο με καταγωγή από τη Ζάκυνθο δέκα χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων βρίσκεται στην Αμερική και έχει καταφέρει να χτίσει με επιτυχία μια καριέρα στο μόντελινγκ και την υποκριτική.

Η πορεία της στο χώρο της υποκριτικής ξεκίνησε όταν αποφάσισε να μετακομίσει στο Μεξικό, να ξεκινήσει μαθήματα ισπανικών και να γραφτεί σε μια σχολή υποκριτικής κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα.

«Όταν ήμουν στο Next Top Model ούτε καν το φανταζόμουν ότι θα άλλαζε έτσι η ζωή μου. Όταν περνούσα από τα τρία πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου, που ήμουν σε αυτήν τη φάση της αλλαγής, ήμουν μόνη εντελώς σε ξένη χώρα, ξεκίνησα από το μηδέν, δεν μιλούσα ισπανικά, μπήκα σε μια δραματική σχολή με τόσο ανταγωνισμό, μετά κέρδισα υποτροφία, βραβεύτηκα ως καλύτερη ηθοποιός στην πρώτη μου παράσταση στο θέατρο, ένα έργο του Τένεσι Ουίλιαμς κι εκεί ξεκίνησαν όλα.

Ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός κάποια στιγμή στη ζωή μου, δεν το περίμενα ότι θα έφτανα έως εδώ -και ότι θα μιλούσα ισπανικά καλύτερα από ελληνικά. Δεν φανταζόμουν ότι θα μιλάω πέντε γλώσσες κι ότι θα είχα τέσσερα πτυχία στα 25 μου», είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή DΟT.

Μετά από αρκετές συμμετοχές σε μεξικάνικα σίριαλ, πλέον η Ντένια Αγαλιανού είναι πρωταγωνίστρια στη σειρά του Netflix «El dragon». Δείτε τις φωτογραφίες:

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement