Ad Code

Responsive Advertisement

Tι έκανε λέτε ο Γεραπετρίτης την ώρα που η Τουρκία αμφισβητούσε μέχρι και την Μύκονο…; Εκδήλωση για τους LOATKI!



Η Τουρκία προέβη σε μία πρωτοφανή, ακόμα και για τα δεδομένα της, πρόκληση. 


Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εξέδωσε εχθές το απόγευμα ανακοίνωση σχετικά με την εξαγγελία των δύο θαλάσσιων πάρκων που ετοιμάζει η ελληνική κυβέρνηση στο Αιγαίο.

«Αναφορικά με την ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών ότι θα κηρύξει δύο νέα Θαλάσσια Πάρκα στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος, το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας τονίζει ότι παρά την πρόσφατη χαλάρωση στις σχέσεις μας, αυτή τη φορά φαίνεται ότι η Ελλάδα εκμεταλλεύεται περιβαλλοντικά ζητήματα»!
«Συνιστούμε στην Ελλάδα να μην χρησιμοποιήσει τα προβλήματα του Αιγαίου και τα ζητήματα που αφορούν το καθεστώς ορισμένων νησιών, νησίδων και βράχων, των οποίων η κυριαρχία δεν έχει μεταβιβαστεί στην Ελλάδα με διεθνείς συμφωνίες στο πλαίσιο της δικής της ατζέντας», καταλήγει η κατάπτυστη τουρκική ανακοίνωση.

Το υπουργείο ξωτερικών απάντησε με μία χλιαρή ανακοίνωση, πολλές ώρες μετά την τουρκική πρόκληση.

Γιατί δεν δόθηκε ακαριαία η πρέπουσα απάντηση;

Μα γιατί την στιγμή που η Τουρκία αμφισβητούσε ακόμα και την Μύκονο, ο Γιώργος Γεραπετρίτης και η κουστωδία του, είχαν εκδήλωση για τους ΛΟΑΤΚΙ στο υπουργείο εξωτερικών!

Δείτε το δημοσίευμα του ΣΚΑΪ:


Ιδού τι έκανε ο έλληνας υπουργός εξωτερικών την ώρα που η Τουρκία αμφισβητούσε μέχρι και τις Κυκλάδες! 

Ο δε ανεκδιήγητος κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, επανέλαβε την απαράδεκτη ανακοίνωση του ΥΠΕΞ λέγοντας: «Η Τουρκία πολιτικοποιεί ένα αμιγώς περιβαλλοντικό ζήτημα»

Την ώρα λοιπόν που ο υπουργός εξωτερικών του Μητσοτάκη έκανε ανούσιες φιέστες, η Τουρκία αμφισβητούσε για άλλη μια φορά τον σκληρό πυρήνα της εθνικής μας κυριαρχίας. 

Και ο Γεραπετρίτης απαντούσε με αοριστίες, αποκρύπτοντας ότι αυτά τα θέματα έχουν λυθεί οριστικά, έπειτα από την ιστορική ενέργεια του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, να εντάξει και με τη βούλα της Ευρώπης όλες τις περιοχές που επιβουλεύεται η Τουρκία, στον Ευρωπαϊκό χάρτη Natura διαγράφοντας δια παντός τις γκρίζες ζώνες του Σημίτη...

Λέτε να έχει συμφωνηθεί να ανοίξουν ξανά τα κλειστά πλέον θέματα; 
Ίδωμεν...

Με στοιχεία από newsbreak.gr 
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement