Ad Code

Responsive Advertisement

Οι βουλευτές των Σπαρτιατών, αργά ή γρήγορα θα ανεξαρτητοποιηθούν δημιουργώντας νέο κόμμα με αρχηγό τον Κασιδιάρη! Μένει να δούμε τι έχει συμφωνηθεί και με ποιον...


Το λέγαμε από την επομμένη των εκλογών γιατί το καταλαβαίνουμε όλοι εκτός από εκείνον τον τυχάρπαστο πολιτικό γυρολόγο που φιγουράρει ως "πολιτικός αρχηγός" των Σπαρτιατών...


Μια εξέλιξη με τεράστια πολιτική σημασία συνέβη στη Βουλή καθώς οι 9 από τους 12 βουλευτές του κόμματος «Σπαρτιάτες» έκαναν προνουτσιαμέντο (σ.σ. στάση) κατά του αρχηγού τους Βασίλη Στίγκα και υπέρ του κατάδικου Ηλία Κασιδιάρη.

 

Σε δήλωση τους οι βουλευτές καταδικάζουν τις «αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, δηλώσεις του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα, στην Ολομέλεια της Βουλής κατά του συναδέλφου τους Κωνσταντίνου Φλώρου.

Νωρίτερα το πρωί στην Ολομέλεια, ο κ. Στίγκας αντέδρασε στις αναφορές στήριξης του βουλευτή του Κωνσταντίνου Φλώρου από το βήμα της Ολομέλειας, υπέρ της υποψηφιότητας στο δήμο της Αθήνας, του Ηλία Κασιδιάρη τονίζοντας ότι είναι η μόνη ελπίδα.

«Θα ήθελα να τονίσω σε ό,τι ανέφερε ο βουλευτής μου για το Δήμο της Αθήνας και τον κ. Κασιδιάρη και να σας ενημερώσω ότι δεν είχα καθόλου γνώση. Επομένως οφείλω και εφόσον ενεργεί κάποιος αυτοβούλως να πάρω κάποια μέτρα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στίγκας.

Πρόκειται για τους βουλευτές: Ιωάννη Δημητροκάλη, γραμματέα της Κ.Ο των Σπαρτιατών, Ιωάννη Κόντη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Γεώργιο Μανούσο, Διονύση Βαλτογιάννη, Αθανάσιο Χαλκιά, Πέτρο Δημητριάδη, Χαράλαμπο Κατσιμπαρδά, Αλέξανδρο Ζερβέα και Κωνσταντίνο Φλώρο.


Στη δήλωση τους αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ως έλληνες βουλευτές διαθέτουν “πλήρη ελευθερία γνώμης έκφρασης και επιλογής για αυτό άλλωστε εκλέγονται στο όνομα του ελληνικού λαού” και καταδικάζουν τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα».

Υ.Γ. Το λέγαμε καιρό.

Μετά την παρουσία του προέδρου των Σπαρτιατών στον ΑΝΤ1 και το επικό άδειασμα του Ηλία Κας, οι εκλεγμένοι Βουλευτές - μετά την Ορκομωσία στην Βουλή βέβαια - θα μπορούν να ανεξαρτητοποιηθούν από τους Σπαρτιάτες, ιδρύοντας άλλο κόμμα, μπερδεύοντας κατά πολύ το σύστημα, εισπράττοντας και κρατική επιδότηση. 
Μετά και την αποφυλάκιση του Ηλία θα μπορούν να έχουν και εξωκοινοβουλευτικό Αρχηγό και βουαλα ο θεσμικός ρόλος του 5ου κόμματος και του Ηλία… 

Λύσεις υπάρχουν… 

Εκτός, αν υπάρξουν εξελίξεις απο το εκλογοδικείο, που θα παρακάμψουν τις νέες εκλογές και απλά θα καταργήσουν το κόμμα "Σπαρτιάτες", που πήρε μέρος στις εκλογές και κατ' επέκταση όσους εκλέχθηκαν, μοιράζοντας αναλογικά την δύναμη του στα κόμματα εντός Βουλής με την Νέα Δημοκρατία, να κερδίζει έναν σημαντικό αριθμό βουλευτών, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ που καλοβλέπει την διαφυγή από το νούμερο 48 των νυν βουλευτών!

Εκεί το έξυπνο σχέδιο Κασιδιάρη, ή όποιος και αν το σκέφτηκε, πάει περίπατο… 
Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο...
Από τις κινήσεις όλων στο μέλλον θα φανεί τι έχει ειπωθεί και συμφωνηθεί αλλά κυρίως με ποιον έχει συμφωνηθεί και για ποιον λόγο…












Enter
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement