Ad Code

Responsive Advertisement

Βιασμός 12χρονης - Το σκεπτικό του εισαγγελέα: Οι εκβιασμοί της μάνας για τα λεφτά ανάγκασαν την 12χρονη σε εκπόρνευση


Ολόκληρη η εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση της 12χρονης - Αναφέρει για τη μητέρα ότι, με την «εγκληματική ανοχή της» επέτρεψε στον Μίχο να μπει στη ζωή του παιδιού της και να την καταστρέψει


«Επέτρεψε τον εκμαυλισμό της κόρης της». «Πίεζε διαρκώς και αφόρητα το 12χρονο παιδί της να της φέρνει χρήματα». «Γνώριζε και αποδεχόταν την πίστωση ποσών από τη γενετήσια εκμετάλλευση του παιδιού της στον λογαριασμό της». Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις φράσεις που χρησιμοποιεί ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Νούλης για να καταδείξει τον ρόλο της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό στην άγρια σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της, ενός κοριτσιού που από τον περασμένο Σεπτέμβριο βρίσκεται στο επίκεντρο της μεγαλύτερης ίσως υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας ανηλίκου στην Ελλάδα.

Ο εισαγγελέας με πολυσέλιδη πρότασή του προς το Δικαστικό Συμβούλιο, την οποία παρουσιάζει το «ΘΕΜΑ», ζητεί την παραπομπή σε δίκη των 26 πρώτων κατηγορουμένων για την άγρια σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού (σ.σ.: σε εξέλιξη βρίσκεται δεύτερη ανάκριση με νέους εμπλεκομένους), ανάμεσά τους και η 37χρονη μητέρα της ανήλικης, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη, κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία εις βάρος της κόρης της.

Στα αδικήματα για τα οποία ο εισαγγελέας «δείχνει» το εδώλιο στην πρώτη φουρνιά των κατηγορουμένων, ανάμεσά τους βεβαίως ο Ηλίας Μίχος και ο περιβόητος «Μιχάλης», συγκαταλέγονται, κατά περίπτωση, ο βιασμός ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, η διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου, η διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου, το εμπόριο ανθρώπων, η διακεκριμένη μαστροπεία κ.ά.

Πιάνοντας το νήμα των γεγονότων από την αρχή και βασιζόμενος σε στοιχεία της δικογραφίας και στις καταθέσεις της ανήλικης για τη φρίκη που βίωσε στα χέρια του 54χρονου Μίχου αλλά και δεκάδων άλλων ανδρών, ο εισαγγελέας εξιστορεί τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτό το κορίτσι μεγάλωνε μαζί με τα επτά υπόλοιπα αδέλφια του. Οπως αναφέρει ο κ. Νούλης, ο πατέρας του παιδιού είναι εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες και μπαινόβγαινε στη φυλακή, η δε μητέρα του εργαζόταν περιστασιακά «και συνήθως παρέμενε άνεργη λόγω έλλειψης διάθεσης για εύρεση εργασίας», ενώ κι εκείνη «έκανε τουλάχιστον χρήση κάνναβης» ακόμη και μπροστά στα παιδιά της.

Μέσα σε αυτή την ανέχεια, η 37χρονη, όπως επισημαίνει ο εισαγγελέας, είχε φτάσει στο σημείο «με διαρκείς επίμονες πιέσεις» να εξωθεί τη 12χρονη κόρη της στην επαιτεία! Χαμένοι οι δύο γονείς στον δικό τους κόσμο «επεδείκνυαν τουλάχιστον πλημμελή εποπτεία» για το κοριτσάκι, το οποίο κατά καιρούς απουσίαζε από το σχολείο, όπως απουσίαζε σχεδόν καθημερινά πολλές και βραδινές ώρες από το σπίτι της. 

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement