Ad Code

Responsive Advertisement

Πόσο ντεκαντάνς, πόσο πίσω, πόσο άγνωστοι, πόσο πτωχοί και πόσο μπιθουλαίοι είναι πχια αυτοί της ΝΙΚΗΣ;


Η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον πόλεμο κατά της ΝΙΚΗΣ έχουμε πάρει ποπ κορν και απολαμβάνουμε τον εξευτελισμό διαφόρων που έχουν λυσσάξει να μας λένε πόσο χάλια είναι η ΝΙΚΗ, πόσο ντεκαντάνς, πόσο πίσω, πόσο άγνωστοι, πόσο πτωχοί και πόσο μπιθουλαίοι. 


Δεν έχουν καθόλου γκλαμούρ, ένα παπούτσι Πράντα, μια καούκα, ένα μάστερ στο σοσιόλοτζι τέκνικαλ ιντζινιαρινγκ ικονόμικς στο Γιουνιβέρσιτυ οφ Κολάμπια τουλάχιστον. Δεν πιστεύουν στα 62 φύλα, μιλάνε συνέχεια για οικογένειες που θα κάνουν παιδιά, ούτε υιοθεσίες από δύο μαμαδομπαμπάδες, ούτε γονέας 1 και 2 και 52, ούτε τίποτα. 

Πόσο πασέ πια!

Κι αυτός ο δασκαλάκος! Ακου δουλειά τώρα! 
Δάσκαλος που μιλάει για τους ήρωες του 21 και τους Αγίους της Εκκλησίας. 

Αντί να δείχνει καμιά ταινιούλα βραβευμένη από τον Τάκη τον Πεταλούδα και την Ντάνα Ιντερνάσιοναλ με αγόρια στο ντουζ. Οπισθοδρόμηση. 

Δεν το συζητώ. Δάσκαλος λέει. 

Ενώ ανεπάγγελτος, κοπρίτης γόνος, μάνατζερ οφ nothing, οσφυοκάμπτης, εξαιρετικά επαγγέλματα, δεν λέω. Σε βάζουν και στη Βουλή...

Επίσης διάβασα στο πρόγραμμα ότι στην 56η σελίδα, 3η σειρά, 7η λέξη, πριν την τελεία και μετά το κόμμα, υπάρχει μία λέξη που δείχνει ολοφάνερα ότι η ΝΙΚΗ θέλει να ρίξει πυρηνικά μόλις αναλάβει την εξουσία, γιατί από πίσω της βρίσκεται το Ιράν, που θέλει να εκδικηθεί την Αμερική κάνοντας πλάτες στη Ρωσία.

Την δε ΝΙΚΗ την χρηματοδοτεί όλο το μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών συν κάτι άλλοι της Κολομβίας, η κινέζικη μαφία, οι Χούτου της Ρουάντα και ο Νονός του Κόπολα. Είναι δε φως φανάρι πια ότι υπάρχει εξωγήινος δάκτυλος που την σπρώχνει.

Δεν μπορώ να συνεχίσω τις αποκαλύψεις, γιατί τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα. Ήδη δέχτηκα τηλεφώνημα, δεν μπορώ να σας πω από ποιον, ότι αν πω και άλλα κινδυνεύω.

Τα υπόλοιπα αύριο στην Καθημερινή, το Πρόταγκον, το Άρδην και άλλους της πάντα ανεξάρτητης ελληνικής δημοσιογραφίας.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement