Ad Code

Responsive Advertisement

Τζανακόπουλος σε Κουμουτσάκο: «Δεν ντρέπεσαι, αλήτη, που θα πεις για μαύρες σακούλες και μαύρα λεφτά;»


Σφοδρή αντιπαράθεση του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Γιώργου Κουμουτσάκου ξέσπασε στον αέρα του Kontra, όπου συζητούσαν για το θέμα των υποκλοπών που έχει πυροδοτήσει νέο γύρο πολιτικής αντιπαράθεσης μετά την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου προς τον πρόεδρο της Βουλής, τα πολιτικά κόμματα και τον Υπουργό Δικαιοσύνης κι ενώ έχει μπει στο τραπέζι η πιθανότητα να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Κάποια στιγμή κι ενώ ο Γιώργος Κουμουτσάκος μιλούσε, τον διέκοψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τότε ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε «αν με διακόψετε ξανά δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση. Θα με αφήσετε να μιλήσω. Να σταματήσετε την περιφορά της προβοκατόρικης συμπεριφοράς που κάνετε στα κανάλια τις τελευταίες ημέρες».

«Κύριε Κουμουτσάκο, θα μου κάνετε παρατήρηση;», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος διερωτήθηκε ακόμη: «Είστε δεκανέας; Τι είστε; Νομίζω ότι τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα, να δέχεστε κριτική για τα αίσχη σας».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος τότε απάντησε: «Δεν ντρέπεστε λίγο για τις μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούσατε;». Έτσι, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος συμπλήρωσε: «Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο που θα μου πείτε ότι τα έπαιρνα; Αλήτη, να ανακαλέσεις».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος αντέδρασε λέγοντας «αλήτης είσαι» και συμπλήρωσε ότι δεν το έλεγε επί προσωπικού, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να του ζητά σε έντονο ύφος να ανακαλέσει και ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Δείτε το video:

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement