Ad Code

Responsive Advertisement

Βουλευτής «εκλεκτός» της οικογένειας κάρφωσε την γαλάζια συνάδελφο του!


Η μάχη του Βορρά μεταφέρεται στην πλατεία Συντάγματος


Βουλευτής της Βορείου Ελλάδος, εκλεκτός της οικογένειας Μητσοτάκη, είναι το βαθύ λαρύγγι που κάρφωσε την γαλάζια συνάδελφο του για «εισπράξεις» από το Δημόσιο, όπως ακριβώς ο Χειμάρας!

Στην συγκεκριμένη περιφέρεια μάλιστα γίνεται πραγματική σφαγή διότι όπως όλα δείχνουν θα χαθούν βουλευτικές έδρες για τη Νέα Δημοκρατία, οπότε αρχίζουν τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, προκειμένου να «ελαφρύνει» το επόμενο ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους εκλεγμένους.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Για τους φίλους αναγνώστες όμως να πούμε ότι υπάρχει ένας σαφής τρόπος για να ανακαλύπτει κάποιος το «βαθύ λαρύγγι», τουλάχιστον την κομματική του προέλευση.

Όταν καταγγελία για κυβερνητικό βουλευτή δημοσιεύεται σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα, αυτό σημαίνει πως το «βαθύ λαρύγγι» όχι απλά ανήκει στην κυβέρνηση, αλλά έχει επαφές με τα ανώτατα κλιμάκια της εξουσίας και είναι είναι συνυποψήφιος του καταγγελλόμενου…

Όταν μάλιστα η εφημερίδα έχει άμεση πρόσβαση στο Μέγαρο Μαξίμου, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη μόνο βουλευτής «εκλεκτός της οικογένειας» μπορεί να την εργαλειοποιήσει.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement