Ad Code

Responsive Advertisement

Δίκη Αλκη Καμπανού: «Μισή σπιθαμή είσαι και χτυπούσες το παιδί μου;» - Ξέσπασε στο δικαστήριο η μητέρα του


«Πού είναι τώρα το δρεπάνι;» φώναξε η μητέρα του αδικοχαμένου 19χρονου προς τον κατηγορούμενο που φέρεται να μαχαίρωσε τον γιο της


Με συνθήματα, αποδοκιμασίες και υπό «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας αποχώρησαν μετά τη διακοπή της δικής οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και την επίθεση στους δύο φίλους του, οι οποίοι έκατσαν για πρώτη φορά σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης και βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με την οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου.

Μόλις οι κατηγορούμενοι μπήκαν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η μητέρα του Άλκη ζήτησε από αστυνομικούς να κάνουν στην άκρη για να αντικρίσει εκείνους που στέρησαν τη ζωή του παιδιού της. «Μισή πιθαμή είσαι και χτυπούσες τον γιο μου;», είπε με τρεμάμενη φωνή, απευθυνόμενη σε έναν από τους κατηγορούμενους, ενώ όταν εισήλθε στην δικαστική αίθουσα ο 21χρονος Ι.Κ. ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον Άλκη Καμπανό με δρεπάνι, η μητέρα του τον ρώτησε «που είναι τώρα το δρεπάνι;».

Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, μέχρι και τη διακοπή της δικής, οι κατηγορούμενοι που μετήχθησαν από φυλακές όλης της χώρας, όπου κρατούνται προσωρινά από τον περασμένο Φεβρουάριο, κάθονταν στο εδώλιο με σκυμμένο το κεφάλι, ενώ περιμετρικά τους και έξω από την αίθουσα υπήρχαν αρκετοί αστυνομικοί, προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά.

Η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου λόγω κωλυμάτων των δικηγόρων υπεράσπισης και θα συνεχιστεί με την κλήρωση των ένορκων και τις πρώτες καταθέσεις μαρτύρων. Σημειώνεται ότι η πρόεδρος του δικαστηρίου, ανακοίνωσε συνολικά 23 δικασίμους, μέχρι τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement