Ad Code

Responsive Advertisement

Πόση άρνηση της πραγματικότητας αντέχεις;

 

Ο Κ. Μητσοτάκης και το Μαξίμου γενικότερα προφανώς ζορίζονται ιδιαίτερα με τα πραγματικά νούμερα των μυστικών δημοσκοπήσεων, όπου κακές γλώσσες μιλάνε για εκλογικό ντέρμπι, εξ ου και ο πανικός και οι απεγνωσμένες κινήσεις.


Πώς αλλιώς να μεταφράσεις τα απανωτά δωράκια αυτοϋπονόμευσης που κάνει ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα και στα άλλα κόμματα;

1. Η γνωμοδότηση Ντογιάκου, η οποία φανέρωσε και στον πιο αδαή την ενοχή των ωτακουστών του Μαξίμου.
Μιλάνε όλοι οι συνταγματολόγοι στην Ελλάδα και αναρωτιούνται απο ποτε οι ιδιωτικές εταιρείες ζητούν συμβουλές ή γνωμοδότηση απο την κεφαλή της Ελληνικής Δικαιοσύνης και όχι απο τον δικηγόρο τους;

Κατόπιν του επικού ατοπήματος εμφανίζεται ο Τσίπρας, - αντί να απολογηθεί για τις βαλίτσες με λεφτά του Καλογρίτσα που πήγαιναν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - ως τιμωρός του μαύρου παρακράτους!

2. Η υπόθεση με την ταφή του τέως μετατράπηκε σε lose-lose σκηνικό για τον Κυριάκο.Η δε παρέμβαση Σαμαρά χθες και η πλήρης διαφοροποίηση του με την απόφαση Μητσοτάκη τα έκανε χειρότερα για την ΝΔ.

Ήδη η άρνηση της ιστορίας από την κυβέρνηση καταλαμβάνει ιδιαίτερη μνεία στα μέσα του εξωτερικού.

Στο μεταξύ θα έρθουν στην χώρα πάνω απο 200 επίσημοι, Βασιλείς - Αρχηγοί κρατών - Δούκες και Βαρώνοι που διαδραματίζουν ρόλους στα θέματα της Ευρώπης. Θα συμμετάσχει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Για τις αφίξεις, μετακινήσεις, διαμονή, γεύματα, δείπνα, αναχωρήσεις κλπ των υψηλών προσώπων και των Ξένων Αντιπροσωπειών που θα έλθουν για την κηδεία θα φροντίσουν από το Διπλωματικό Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας και σωστά!

Για την ασφαλή αποπροσγείωση των αεροσκαφών των αρχηγών κρατών ή βασιλέων ή εκπροσώπου τους στην πατρίδα μας και την παραχώρηση της αίθουσας VIP του αεροδρομίου μας θα επιληφθεί το Υπουργείο Μεταφορών και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Λέει τώρα η κυβέρνηση προσπαθώντας να εξισορροπήσει την λάθος απόφαση της (κάνοντας τα όμως χειρότερα) πώς για τις υποδοχές των υψηλών προσκεκλημένων θα φροντίσει το Υπουργείο Εξωτερικών και η Δ/νση Εθιμοτυπίας και ίσως ο ίδιος ο κ. Δένδιας, (ο οποίος όμως δεν θα ακολουθήσει στην κηδεία) και στην κηδεία του ιδιώτη (!!!!) θα είναι εκπρόσωπος μια αξιωματούχος του Ελληνικού κράτους με μια στέκα στο κεφάλι της που δεν έχει καμία μα καμία σχέση με όλους αυτούς...

Θα παρευρεθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και θα φροντίσει η Εκκλησία της Ελλάδος για το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί. Και μπράβο στην Εκκλησία για την σθεναρή στάση της και την ξεκάθαρη θέση της εξ αρχής που δεν σηκώνει παρεμβάσεις και παρερμηνείες.

Στο μεταξύ, η εικόνα απο τα εγκαταλελειμμένα ανάκτορα και τον περιβάλλοντα καμμένο και επίσης εγκαταλελειμένο χώρο ήδη ταξιδεύει παντού μέσω των καναλιών ανά τον κόσμο που ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται...

1,5 χρόνο μετά τις φωτιές, αυτό που βλέπεις στην περιοχή είναι πεσμένοι κορμοί, λάσπη, λησμονιά, εγκατάλειψη της περιοχής. Δεν μιλάμε καν για τους τάφους και τα ανάκτορα που άνετα θα έφερναν χρήμα και επισκέπτες αν κρίνουμε από το παράδειγμα της Γαλλίας λ.χ. ή της Ιταλίας και το τι έχουν κάνει με δικά τους μνημεία και ανάκτορα.

Και είναι αυτός ο ίδιος χώρος που ο Μητσοτάκης έχει κάνει συζήτηση με τον Κάρολο για να αξιοποιηθεί στα αγγλικά πρότυπα και άλλα τέτοια όμορφα!

Κοινώς! Απλώσαμε πολύ βούτυρο στο ψωμί των καναλιών και των επικριτών της Ελλάδας στο εξωτερικό. Φαινόμαστε ως μια μικρή υποανάπτυκτη περιοχή του πλανήτη, φορτωμένη με μνημόνια που προήλθαν απο σκάνδαλα και διαφθορά και Καϊληδες, που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε απολύτως τίποτε προς όφελος μας και κατά τα άλλα θέλουμε πίσω και τα μάρμαρα του Παρθένωνα.

Πόσα εκατομμύρια για τουριστική διαφήμιση πρέπει να δώσει η χώρα μας αντισταθμίζοντας κάτι που θα της προσφερόταν δωρεάν;

Αναρωτιέμαι…
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement