Ad Code

Responsive Advertisement

Αγγλία: Πατέρας «κομματιάστηκε» από 5 επίδοξους βιαστές της κόρης του αλλά τους έτρεψε σε φυγή τουλουμιάζοντας τους στο ξύλο - Αν το έκανε αυτό στην Ελλάδα, σκέφτεστε τι θα γινόταν;


Ο 55χρονος, David Pugh, 55 ετών, κοιμόταν όταν οι επιδρομείς εισέβαλαν στο σπίτι του


Η ώρα ήταν 3 μετά τα μεσάνυχτα όταν ένας πατέρας – βετεράνος των αγώνων ΜΜΑ στην Αγγλία - πολέμησε σώμα με σώμα με μια συμμορία πέντε ελεεινών που εισέβαλαν στο σπίτι του κρατώντας μαχαίρια και ρόπαλα.

Οι επιδρομείς αφού εισέβαλαν στο σπίτι του στα West Midlands, επιτέθηκαν στην 17χρονη κόρη του.

Ο πατέρας τότε πολέμησε γενναία και με αυτοθυσία τους μασκοφόρους – που ήταν οπλισμένοι με «ματσέτες», ρόπαλα του μπέιζμπολ και μπαστούνια του γκολφ – και τελικά τους έτρεψε σε φυγή ενώ τους κατάφερε πολλαπλές κακώσεις.

Οι εγκληματίες επιτέθηκαν ακόμη και στον σκύλο του, τον Δία...


Οι φωτογραφίες δείχνουν την έκταση των τραυμάτων του κ. Pugh και του σκύλου του.

Ο David Pugh, αιμόφυρτος, από κοψίματα στο κεφάλι και το πρόσωπό του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκαν κατάγματα στο πρόσωπο και βαθιά κοψίματα στο σώμα αφού οι εγκληματίες μαχαίρωσαν τον πατέρα επανειλημμένα, τον χτύπησαν με ρόπαλο και με μπαστούνι του γκολφ, και όμως στο τέλος κατάφερε να του στρέψει σε φυγή.

Μία πράξη ηρωισμού και αυτοθυσίας ενός πολίτη που υπερασπίστηκε το σπίτι του. 

Αν το έκανε αυτό στην χώρα μας, θα τον βλέπαμε σιδεροδέσμιο να φυλακίζεται για τις σωματικές βλάβες που θα υφίστανται οι εισβολείς και από κάτω οι γνωστές θλιβερές μειοψηφίες θα φώναζαν "να τον σταυρώσουν" επειδή αμύνθηκε...

Είναι γνωστό εξάλλου αυτό που μας λένε να κάνουμε οι διάφοροι σαλτιμπάγκοι της πολιτικής. 
"Κάντε ότι κοιμάστε..."
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement