Ad Code

Responsive Advertisement

Μοσχάτο: «Εκβίαζε ηλικιωμένους και τους έπαιρνε χρήματα» - Σοκαριστική μαρτυρία συναδέλφου της 47χρονης



Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον μυστήριο θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο και τον ρόλο της 47χρονης που κατηγορείται ως εμπλεκόμενη και κρίθηκε προφυλακιστέα.


«Χειριστικό άτομο με πειθώ»

Σύμφωνα με συνάδελφό της, η 47χρονη περιγράφεται ως χειριστικό άτομο με πειθώ, η οποία συνήθιζε να εκβιάζει τα θύματά της για να τους αποσπάσει χρήματα.

«Είναι χειριστική, με πειθώ. Είχε το θέμα να βρίσκει ανθρώπους ηλικιωμένους, να είναι μαζί τους και μετά να τους εκβιάζει και να παίρνει χρήματα. Ζητούσε χρήματα μπροστά μου. Ζητούσε χρήματα», ισχυρίστηκε μιλώντας στο MEGA. Μάλιστα, ανέφερε περίπτωση όπου η 47χρονη απαιτούσε από το θύμα της να της δώσει 50.000 ευρώ, απειλώντας τον πως θα αυτοκτονήσει.

«Έχει να κάνει με της νύχτας άτομα, δηλαδή έκανε παρέα. Έκανε γενικά μυστήρια άτομα παρέα. Ήταν θυμάμαι μία περίπτωση, δεν το ξεχνάω. Αυτός δεν ήταν ούτε πολύ μεγάλος, ούτε πολύ μικρός. Ζούσε με τη μητέρα του και αυτή τον είχε πλησιάσει, είδε ότι έχει χρήματα και απαιτούσε να της δώσει 50.000 ευρώ, διαφορετικά του έλεγε «θα αυτοκτονήσω».

Μου έλεγε «θα τα καταφέρω, είναι η μάνα του από πίσω, αλλά θα την κανονίσω και αυτήν». Έπαιρνε τηλέφωνο εκεί (στη δουλειά) και φώναζε και χτυπιόταν. Έσπαγε, πάθαινε κρίσεις, έβριζε…».

Ο τελευταίος διάλογος της 47χρονης με τον 50χρονο πριν το θάνατο

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, επικαλούμενος τον τελευταίο διάλογο που είχε η 47χρονη με το θύμα, η γυναίκα φέρεται να λέει στο θανούντα «λένε ότι καταχράστηκες 17 εκατ. ευρώ. Ο κόσμος έχει τρελαθεί. Πού φαγώθηκαν όλα αυτά τα λεφτα;». Με τον ασφαλιστή να της απαντάει «στην ανακύκλωση» και να της ζητά να σβήσει το βίντεο.

Στη συνέχεια η γυναίκα, που προφυλακίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, του λέει «ποια ανακύκλωση;» και αρχίζει να τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει, λέγοντας, «Θα σε σκοτώσω σήμερα. Εγώ μπορεί να μην έχω τη δύναμη να σκοτωθώ, αλλά θα σε σκοτώσω γιατί έχω τελειώσει».

«Πρώτον, πήρες από τα παιδιά μου λεφτά, από τη μάνα μου, αυτοί οι άνθρωποι δεν σου έφταιγαν σε τίποτα, ούτε ο αδερφός μου, ούτε ο συμπέθερος, ούτε οι υπόλοιποι που ζήταγες και ερχόντουσαν και σου έδιναν λεφτά, για ποιο λόγο το έκανες; Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα, είμαι αποφασισμένη. Τελείωσες πολλές οικογένειες, κατέστρεψες πολλές οικογένειες, τη μία τη κύρια και πήρε δάνειο το σπίτι της, για να της βγάλεις επενδυτικό. Τη μάνα μου την έπαιρνες τηλέφωνο και της έλεγες να βάλει το σπίτι της, για να πάρει κάτι παραπάνω. Σήμερα το έμαθα. Η μάνα μου μού το είπε, που φαγώθηκαν όλα τα λεφτά; Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα », ξεσπά η 47χρονη.

Ο 50χρονος της απαντά «όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πώς…» με τη γυναίκα να τον βρίζει και να τον ρωτά ξανά «πού πήγαν τα λεφτά, πες μου». Ο ασφαλιστής σε αυτό το σημείο απαντά «στην ανακύκλωση» και προσθέτει «αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή».
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement