Ad Code

Responsive Advertisement

Δεν γουστάρω...


Βαθιά μέσα σας το ξέρετε, συντρόφια της ΠΦΑ, ότι είμαι ένα ευαίσθητο και αγαπησιάρικο παιδί, παρόλα αυτά που σας σούρνω στη χάση και τη φέξη, αλλά οφείλεται να παραδεχτείτε ότι έχω τα δίκια μου κι εγώ.


Δεν γουστάρω το ταξικό σας μίσος, ρε κεφτέδες©, που το επιδεικνύετε σε κάθε άνθρωπο που μπορεί να έχει περισσότερη μόρφωση, οικονομική άνεση και καλλιέργεια από εσάς, χωρίς καν να εξετάζετε τι μέρος του λόγου και τι ποιότητες μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος.

Δεν γουστάρω τον φασιστικό τρόπο με τον οποίο αντιπαρατίθεστε σε κάθε άνθρωπο που έχει διαφορετική θεώρηση της ζωής και της Κοινωνίας, από εσάς, αποκαλώντας τον με κάθε λογής κοσμητικά επίθετα, απειλώντας τον, εκμηδενίζοντάς τον και εξαπολύοντας κατάρες για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Δεν γουστάρω την πεποίθησή σας ότι όποιος δούλεψε και δημιούργησε μια περιουσία στη ζωή του, είναι «κλέφτης», «λαμόγιο», «απατεώνας» και «ανήθικος» και ο Νόμος πρέπει να τον υποχρεώνει να πληρώνει ό,τι έχει και δεν έχει για να περνάτε εσείς, οι «αδύναμοι», μπέϊκα εις βάρος του.

Δεν γουστάρω τον γιαλατζί «ανθρωπισμό» σας και τη στοχευμένη σας «αγάπη» σε ανθρώπους που σας αποφέρουν οικονομικά κέρδη, με το να σας έχω να φωνάζετε, να κατηγορείτε και να δυσφημίζετε την Πατρίδα μου για κάποια μπουλούκια που εξαπέλυσε ο αγαπημένος σας Ερντογάν, ενώ δεν κουνάτε τον κώλο σας όταν πρόκειται για συμπατριώτες μας που έπεσαν θύματα φυσικών καταστροφών από πυρκαγιές, σεισμούς και πλημμύρες.

Δεν γουστάρω την ανυπέρβλητη υποκρισία σας, που θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό ο κάθε Παπαδημούλης να αγοράζει κοψοχρονιά από φουκαριάρηδες πολίτες τα σπίτια τους και να τα νοικιάζει με μεγάλο κέρδος σε διάφορες ΜΚΟ, τη στιγμή που ρεκάζετε για μία κυρία που αποδείχθηκε μπαταχτσού και έμενε επί χρόνια παράνομα και με το «έτσι θέλω» στο ακίνητο που αγόρασε νόμιμα κάποιος κακομοίρης, με νόμους που ΕΣΕΙΣ φέρατε και ψηφίσατε. 

Μπορεί ο Λαφαζάνης να είναι γραφικός, αλλά τουλάχιστον είναι συνεπής σε σύγκριση με όλους εσάς.

Δεν γουστάρω τον αρρωστημένο σας Διεθνισμό, που κόπτεται περισσότερο για τα συμφέροντα του κάθε Ασιάτη «προλετάριου», παρά για την επιβίωση της ίδιας μας της Πατρίδας, που την έχετε γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Δεν γουστάρω τις ιδεοληψίες σας, που νομίζετε ότι ο σημερινός κόσμος έχει καμία σχέση με αυτόν, πριν από 180 χρόνια, που ζούσε ο (προικοθήρας) Κάρολος Μάρξ και οι λύσεις που χρειάζονται είναι όλη η μπαγιατούρα της 1ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Δεν γουστάρω το μίσος που δείχνετε σε κάθε έκφραση Πατριωτισμού και αγάπης για την Ελλάδα, που σας οδηγεί να δικαιολογείτε και να αναπαράγετε δικτάτορες σαν τον Ερντογάν και τον Πούτιν.

Δεν γουστάρω την αμορφωσιά σας, την έλλειψη Παιδείας, την ξενοφοβία σας, τον Αντιευρωπαϊσμό σας και την απέραντη άγνοιά σας για το πως λειτουργεί ο Κόσμος έξω από το παρεάκι σας.

Δεν γουστάρω τη μισαλλοδοξία σας, που σας έχει οδηγήσει στο να θεωρείτε τις λέξεις «κέρδος», «επενδύσεις», «επιχειρηματικότητα» και «ανάπτυξη» πιο αμαρτωλές κι από οποιοδήποτε έγκλημα διέπραξε ποτέ ο Πατερούλης σας ο Στάλιν με τον κόκκινο φασιστικό του στρατό.

Δεν γουστάρω την περιφρόνησή σας για την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Ορθό Λόγο, τον Εθελοντισμό, την Ατομική Ευθύνη, το Καθήκον και κάθε τι άλλο που προσδιορίζει ένα δημοκρατικό Πολίτη, σε σύγκριση με ένα κομματικό πρόβατο.

Δεν γουστάρω την αγάπη σας για Κοινωνική αναταραχή, για τους δολοφόνους «λαϊκούς αγωνιστές» τύπου Κουφοντίνα, για τα αστειάκια σας σχετικά με το αν οι μολότοφ ειναι καλές ή κακές, για την ανοχή σας σε κάθε εγκληματικό στοιχείο, για το ότι θεωρείτε την Κανονικότηα ως «μη συμφέρουσα» για την «ιδεολογία» σας.

Δεν γουστάρω το ότι ξεθάβετε όζοντα πτώματα από τους τάφους του Εμφυλίου σπαραγμού, εσείς οι άκαπνοι κεφτέδες©, για να ξυπνήσετε φαντάσματα, μίσος, αντιπαράθεση και εχθρότητα σε μια Κοινωνία που ούτε ζούσε καν τότε. Και δεν γουστάρω τα παραμύθια που ποτίσατε τη νεολαία και τον Ελληνικό λαό, μετατρέποντας τους κατσαπλιάδες και προδότες αυτής της χώρας σε «λαϊκούς ήρωες».

Δεν γουστάρω την απέραντη άγνοιά σας και τη βλακώδη ομφαλοσκόπηση που δείχνετε, αδιαφορώντας αν ο υπόλοιπος κόσμος μας προσπερνάει με αστρικές ταχύτητες, φτάνει να διατηρήσετε ό,τι πιο οπισθοδρομικό, συντηρητικό και αντιδραστικό υπάρχει, για να δικαιώσετε τη θλιβερή σας ύπαρξη.

Δεν γουστάρω την εχθροπάθειά σας, τη λάσπη που ρίχνετε, τα ψέματα που ταΐζετε τον κόσμο, τα παραμύθια που δεν πιστεύουν πια ούτε 12χρονα ή άνθρωποι με IQ πάνω από 80, την ανακύκλωση των πολιτικών σκουπιδιών που ονομάζετε «πρόοδο» και τη διαρκή σας απειλή να αναλάβετε ξανά τις τύχες αυτού του έρημου τόπου.

Δεν γουστάρω πολλά άλλα, αλλά ήδη θα έχετε σταματήσει το διάβασμα και θα τρέχετε να κάνετε καταγγελίες, σαν ευπειθή ρουφιανάκια που είστε. Δεν πειράζει, μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια, θα τα πούμε τα Χριστούγεννα.

Κατά τ’ άλλα σας αγαπώ. 
Καλές γιορτές να έχετε...

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement