Ad Code

Responsive Advertisement

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: «Εισπράκτορας» κυκλώματος προστασίας ο ένας νεκρός – Επτά σφαίρες σε 4 δευτερόλεπτα


Σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία, βλέπει αυτούς που θα έπρεπε να έχει συλλάβει η αστυνομία να εκτελούνται από άλλους που επίσης θα έπρεπε να είχε συλλάβει η αστυνομία.


Είναι δυνατόν να μιλάμε για ασφάλεια σε μια πόλη όπου παρακολουθούμε σε βίντεο την εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ανθρώπων, με πυροβολισμούς μέσα σε καφετέρια, σε ώρα που ήταν γεμάτη από κόσμο;


Η αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς ο ένας νεκρός ήταν γνωστός ως «ο εισπράκτορας».

Κι αυτό γιατί φέρεται να εισέπραττε τα χρήματα από την προστασία που πουλούσε σε μαγαζιά στην Νέα Σμύρνη το κύκλωμα στο οποίο που συμμετείχε.

Και οι δύο νεκροί ήταν αλβανικής καταγωγής και πιθανότατα εμπλέκονταν υποθέσεις ναρκωτικών.

Υπήρχε και συνεργός;


Αυτό που εξετάζουν οι αρχές επίσης είναι το αν ο δράστης ενήργησε μόνος του η εάν υπήρχε συνεργός.

Η αστυνομία πιστεύει πως εάν υπήρχε συνεργός, τότε αυτός πιθανότατα καθόταν στην καφετέρια και ειδοποίησε τον δολοφόνο πότε ήταν κατάλληλη στιγμή να έρθει και να εκτελέσει τους δύο άνδρες.

Πάνω στον πανικό του κόσμου που έτρεχε να σωθεί τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και ένας άνδρας, ο οποίος μόλις άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί, προσπάθησε έντρομος να απομακρυνθεί, αλλά σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι. Δεν χρειάστηκε, όμως, να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Το ένα θύμα σκοτώθηκε ακαριαία από τους πυροβολισμούς στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης ενώ το δεύτερο υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα μετά.

Μια 35χρονη επίσης δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά.

Ο δράστης βρισκόταν πίσω από κάποια δέντρα που ήταν μπροστά στην καφετέρια. Καθώς γενικά στο σημείο είχε πολύ κόσμο, αυτό δε μπορούσε να κινήσει υποψίες και κάλλιστα μπορούσε να παριστάνει κάποιον που απλά έκανε τη βόλτα του.

Ξαφνικά μπήκε στο μαγαζί και έριξε 7 πυροβολισμούς μέσα σε μόλις 4 δευτερόλεπτα, με κινήσεις που δείχνουν επαγγελματία του είδους. Ο 41χρονος σκοτώθηκε ακαριαία με 3 ή 4 πυροβολισμούς και ο 44χρονος κατέληξε αργότερα. Η 35χρονη πιθανότατα δέχτηκε την τελευταία σφαίρα, η οποία την πέτυχε στην κοιλιά.

Και όλα αυτά μέσα σε μια κατάμεστη καφετέρια, και ενώ ακριβώς μπροστά της βρίσκεται παιδική χαρά.

Βίντεο και εικόνα ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στη Νέα Σμύρνη – ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες:

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement