Ad Code

Responsive Advertisement

Το φαρμάκι της κάθε #ΜΚΟ και ειδικά της «HumanRights360» θα μείνει ατιμώρητο;



Μπερδεύτηκαν λένε...


Ακριβώς ένα μήνα μετά και μετά την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης για την #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ που ανάγκασε όλους τους εμπλεκόμενους και τον κ. Μηταράκη να δώσουν καταθέσεις, βγαινει ο Επαμεινώνδας Φαρμάκης, ο ιδρυτής της #ΜΚΟ «HumanRights360» και κάνει λόγο για ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ότι η νησίδα στον #Εβρο, όπου βρέθηκαν οι 38 λαθρομετανάστες, βρισκόταν επί ελληνικού εδάφους.

Υπενθυμίζεται ότι η «εσφαλμένη πεποίθηση» της συγκεκριμένης ΜΚΟ είχε προκαλέσει σειρά δημοσιευμάτων σε ελληνικά και ξένα μέσα (ειδικά, το Spiegel και το Channel 4), στα οποία η Ελλάδα κατηγορείτο ως κράτος που παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο και αδιαφορεί για τον (επίσης αναπόδεικτο) θάνατο ενός μικρού κοριτσιού.

Μπερδεύτηκαν λέει απο το σύνθετο εδαφικό καθεστώς και σχηματίσαν την εσφαλμένη πεποίθηση ότι οι ανωτέρω βρίσκονταν επί ελληνικού εδάφους.

Κι όταν η ΕΛ. ΑΣ, οι συνοριοφύλακες, το υπουργείο έλεγε ότι δεν ειναι επι ελληνικού εδάφους, γιατί επιμένατε;

Για την είσοδο του δημοσιογράφου του Spiegel στο ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου δηλώνει ότι έγινε με αποκλειστική πρωτοβουλία του χωρίς προηγούμενη γνώση, ενημέρωση ή συμμετοχή της διοίκησης της οργάνωσης τους.

Να σημειωθεί ότι η ρεπόρτερ του Channel 4, Lindsay Hilsum, έγραφε ότι η Ελλάδα παραχωρεί εδάφη της στην Τουρκία, προκειμένου να μην αναγνωρίσει ότι η αμμονησίδα είναι δική της.

Επειδή διαβάζω ότι η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχει κάνει κι άλλες τέτοιες κινήσεις, ελπίζω να κάνουν φύλλο και φτερό τη δράση της, να την κλείσουν και να την παραδώσουν και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για περαιτέρω έλεγχο των ευρωπαϊκών κονδυλίων που χειρίστηκε και με την κατηγορία υπονόμευσης των ευρωπαϊκών συνόρων και αρχών.

Η ανακοίνωση και η συγγνώμη δεν αρκεί.

Ο Επαμεινώνδας Φαρμάκης έδρασε σαν εντεταλμένος των Τούρκων.
Πρέπει να ερευνηθεί.
Οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Τα ΜΜΕ καλά θα κάνουν να προωθούν περισσότερο την #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ παρά τις απόψεις των ΜΚΟ που μπορεί να υποκινούν θερμό επεισόδιο και να βλάψουν το κύρος της πατρίδας μας.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement