Ad Code

Responsive Advertisement

Λέτε ο Ζελένσκυ να έχει καμία σχέση με τον Τράγκα;

«Η ιταλική εφημερίδα Il Tirreno άναψε φωτιές την Τρίτη όταν διατύπωσε τον ισχυρισμό ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι νοίκιασε την πολυτελή βίλα του στην Τοσκάνη σε Ρώσους για τον Αύγουστο.


Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα ζευγάρι Ρώσων με έδρα το Λονδίνο έχει νοικιάσει τη βίλα για τον μήνα Αύγουστο, καταβάλλοντας το ποσό των 50.000 ευρώ. 

Η βίλα, που βρίσκεται στην παραθαλάσσια πόλη Φόρτε ντέι Μάρμι, αγοράστηκε από τον Ζελένσκι έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ όταν ο Ουκρανός ηγέτης ήταν ακόμη ηθοποιός, πρόσθεσε το δημοσίευμα.

Φωτογραφίες που ανήρτησε το ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσαν ότι διέμεναν στο ακίνητο του Ζελένσκι, ανέφερε η Il Tirreno.

Τι απαντά ο μεσίτης

Από την πλευρά της, η Corriere Della Serra, επικοινώνησε με τον μεσίτη που διαχειρίζεται το ακίνητο, ο οποίος διέψευσε ότι οι συγκεκριμένοι ένοικοι ήταν Ρώσοι: «Οι ένοικοι δεν ήταν Ρώσοι, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί εμπίπτει στο απόρρητο για την ιδιωτική τους ζωή». Ωστόσο, η εφημερίδα ανέφερε ότι οι ενοικιαστές είναι πιθανότατα ρωσικής καταγωγής, «αλλά έχουν από καιρό την κατοικία τους στο Λονδίνο και ίσως την αγγλική υπηκοότητα».

ΑΠΟΡΙΑ: 4.000.000€ βίλα στην Ιταλία από την εποχή που ήταν ηθοποιός;
Πόσο πληρώνονται οι ηθοποιοί στην Ουκρανία;

Σήμερα, που ζητιανεύει χρήμα και εξοπλισμό, στήριξη των προσφύγων συμπολιτών του. Σήμερα, που απαιτεί αλληλεγγύη για τις κυρώσεις στους Ρώσους και διαλύει την οικονομία της Ευρώπης, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑΡΑ ΤΟΥ;

Το θέμα μας είναι μόνο αν νοικιάστηκε σε ζευγάρι Ρωσικής καταγωγής;

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement