Ad Code

Responsive Advertisement

Tέσσερις τραυματίες και μία σύλληψη ο απολογισμός της νύχτας - θρίλερ - Σύγχυση στην πληροφόρηση για τα περιστατικά


Στα τραύματά του υπέκυψε ο ένας εκ των τεσσάρων τραυματιών της αιματηρής συμπλοκής στην Αθήνα. Ο νεαρός νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση και είχε διασωληνωθεί.

 

Πηγές της ΕΛΑΣ ανέφεραν ότι, το Σάββατο, λίγο μετά τις 21:30 , στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, στα Κάτω Πατήσια, έγινε συμπλοκή επτά ανθρώπων.

Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου Mercedes πυροβόλησε νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.

Την μοτοσικλέτα ακολουθούσε ο πατέρας του θύματος, με αυτοκίνητο Audi, στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα.

Ο πατέρας, πάντα σύμφωνα με τις πηγές της ΕΛΑΣ, πυροβόλησε τον δράστη του τραυματισμού του γιού του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο συνοδηγός του Audi, που προσπάθησε να τρέξει για να καλυφθεί, χτυπήθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

———————————————————————————————–

Σε «Φαρ Ουέστ» μετατράπηκε χθες βράδυ η Αθήνα καθώς η σύγκρουση οχημάτων αλβανικής καταγωγής ανδρών κατέληξε σε πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους και με τον απολογισμό να “γράφει” δύο νεκρούς, τέσσερις τραυματίες και μία σύλληψη.

Δύο σεσημασμένοι Αλβανοί – ο Ιωαννης Τ. κι ο Γεζάι Α-  ηλικίας περίπου 30 ετών που είχαν συλληφθεί τον περασμένο Μάιο από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, είναι οι δύο νεκροί των αλλεπάλληλων αιματηρών περιστατικών στα Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους που προκάλεσαν και τον τραυματισμό δύο αστυνομικών της Αμεσης  Δράσης.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα από την οδό Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια, όταν στη συμβολή με την οδό Γεωργίου Νάζου, με έναν άνδρα να βγάζει ξαφνικά όπλο και να πυροβολεί έναν άλλον, τον συγκατηγορούμενό του στην υπόθεση των ναρκωτικών, τον οποίο και τελικά σκότωσε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ, ένας άνδρας φέρεται να ξεκίνησε τους πυροβολισμούς μέσα από όχημα μάρκας Mercedes που φέρεται να οδηγούσε η γυναίκα που συνελήφθη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οδηγός και συνοδηγός.

Οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος», με τον οδηγό τελικά να υποκύπτει στα σοβαρά τραύματά του. 

Ο δράστης διέφυγε με αυτοκίνητο μάρκας Yaris που έκλεψε από πολίτη υπό την απειλή όπλου και κατευθύνθηκε στους Αγίους Αναργύρους.

Η γυναίκα φέρεται να τραυμάτισε ακόμη άλλον έναν παρασύροντάς τον με το όχημα που οδηγούσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη συνέχεια ο δράστης που διέφυγε, λήστεψε ένα μπαρ στην Λεωφόρο Δημοκρατίας. Εκεί, κινήθηκε πεζός σε βενζινάδικο και τελικά τον εντόπισαν οι αστυνομικοί. 

Όταν τον είδαν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, που βρίσκονταν στο σημείο αφότου ενημερώθηκαν για το συμβάν, ο δράστης άρχισε να τους πυροβολεί, τραυματίζοντας τους δύο αστυνομικούς, τον έναν στο πόδι και τον άλλον στον θώρακα.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τελικά ο αλβανικής καταγωγής άνδρας έπεσε νεκρός. 

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν οι δύο τραυματίες αστυνομικοί μετέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο αρχηγός της αστυνομίας.

Τα δύο αιματηρά συμβάντα σε Κά/τω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους έγιναν σε μικρό χρονικό διάστημα και τελικά συνδέονται άμεσα μεταξύ τους. Αμέσως μετά τα περιστατικά υπήρξε μεγάλη σύγχυση αφού ακόμα και οι αστυνομικές αρχές δεν είχαν πλήρη εικόνα των γεγονότων με αποτέλεσμα να μιλούν για δύο ανεξάρτητα συμβάντα: ένα στα Κάτω Πατήσια με διαπληκτισμό οδηγών και πυροβολισμούς και ένα δεύτερο στους Αγίους Αναργύρους με ένοπλη ληστεία.

Τη «θολή» εικόνα για το τι ακριβώς είχε συμβεί δεν ξεκαθάρισε ούτε η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, μάλλον το αντίθετο.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, που βρέθηκε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους, συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter: «Δύο αστυνομικοί αντιμετώπισαν στα Πατήσια κακοποιούς που αντάλλασσαν πυροβολισμούς, ο ένας κακοποιός νεκρός. Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες, τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά. Είμαστε στο 401 μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά».
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement