Ad Code

Responsive Advertisement

Γονείς κλείδωσαν τα παιδιά τους μέσα στο αυτοκίνητο για να φάνε σουβλάκια – Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα οι αστυνομικοί


Γονείς κλείδωσαν τα παιδιά τους μέσα στο αυτοκίνητο για να φάνε σουβλάκια – Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα οι αστυνομικοί


Τα άφησαν μέσα επειδή... τα είχε πάρει ύπνος

Μόνο ως αδιανόητο μπορεί να χαρακτηριστεί το περιστατικό που εξελίχθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο των Σερρών, όταν ένα ζευγάρι Βουλγάρων 56 και 46 χρόνων που είχαν πάει για μπάνιο στις κοντινές παραλίες και επέστρεφαν στην πατρίδα τους, κλείδωσαν τα τέσσερα παιδιά τους, ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών, μέσα στο όχημα, για να πάνε να φάνε σουβλάκια.

Δηλαδή προκειμένου να πάνε να ικανοποιήσουν το… στομάχι τους έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών τους.

Περαστικοί, βλέποντας τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο, χτυπούσαν τα τζάμια αλλά εκείνα δεν αντιδρούσαν, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία, άνδρες της οποία έσπευσαν και έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης, προσφέροντάς τους νερό και για πρώτες βοήθειες.

Όταν έφτασαν οι γονείς τους, οι οποίοι δεν είχαν οπτική επαφή από το κατάστημα που έτρωγαν με το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους, είπαν πως επειδή τα παιδιά είχαν αποκοιμηθεί, πήγαν να φάνε γρήγορα και θα γύριζαν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Σερρών οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στις 4.30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement