Ad Code

Responsive Advertisement

Τι μπουμπούκι δικαιοσύνη είναι αυτή που έχουμε; Σκληρό Αλβανό κακοποιό που χρησιμοποιούσε 6 διαφορετικά ονόματα και 6 χρονολογίες γεννήσεως , 8 διαφορετικά επίθετα και διαφορετικά πατρώνυμα τον άφησαν γιατί δεν μπορέσαμε να τον εκδώσουμε στην Αλβανία...


Σκληροί κακοποιοί, με πλοκάμια στη νύχτα και το οργανωμένο έγκλημα, είναι τα άτομα ηλικίας 42 και 34 ετών, που συνελήφθησαν από το τμήμα Εκβιαστών, έξι μήνες μετά την αιματηρή συμπλοκή με φόντο ξεκαθάρισμα λογαριασμών, στις 21 Ιανουαρίου, σε φούρνο στη συμβολή των οδών Ερμού και Προόδου, στη Βούλα.


Όπως ανέφεραν αρμόδιες πηγές, ο πιο «σκληρός» ήταν ο 42χρονος. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην κατοχή του κατά την σύλληψη του βρέθηκε πιστόλι με υποδοχή για σιγαστήρα. Στη γεμιστήρα είχε 14 φυσίγγια καθώς και ένα στην θαλάμη.

Πρόκειται για Αλβανό που χρησιμοποιούσε τουλάχιστον 6 διαφορετικά ονόματα και 6 χρονολογίες γεννήσεως , 8 διαφορετικά επίθετα και διαφορετικά πατρώνυμα

Ήταν σεσημασμένος μεταξύ άλλων για κλοπές και ληστείες, όμως το πιο σοβαρό για το οποίο έχει απασχολήσει είναι η δολοφονία Διοικητή Τμήματος της Αλβανικής Αστυνομίας.

Το 2017, ο 42χρονος φέρεται να έδωσε εντολή σε εκτελεστές να σκοτώσουν τον Αστυνομικό, αφού τον θεωρούσε υπεύθυνο για την σύλληψη του στην Αλβανία.

Βρήκε καταφύγιο στη χώρα μας όμως το 2018 συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές , έπειτα από διεθνές ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του. Λίγο καιρό μετά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς –σύμφωνα με τις πληροφορίες- δεν προχώρησαν οι διαδικασίες για την έκδοση του.

Στην ίδια δολοφονία εμπλέκεται και ο δεύτερος συλληφθείς, 34 ετών. Ο 34χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε κατηγορηθεί για συνέργεια στην εκτέλεση του Αστυνομικού. Και γι αυτόν είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα. Συνελήφθη το 2019 από την ΕΛ.ΑΣ., όμως δύο μήνες αργότερα αφέθηκε και αυτός ελεύθερος .

Συγκατηγορούμενος των δύο είναι και ένας 35χρονος Αλβανός, που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 35χρονος συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., είχε τραυματίσει με μαχαίρι έναν οδηγό αυτοκινήτου με τον οποίο είχε πάει να τρακάρει. Παράλληλα έχει απασχολήσει για κλοπές, ληστείες, πλαστογραφίες αλλά και για το νόμο περί αλλοδαπών.

Η ομάδα των κακοποιών αποτελούνταν από πέντε άτομα, δύο βασικούς και τρεις περιφερειακούς ενώ στο σημείο της συμπλοκής είχαν φτάσει με δύο οχήματα, ένα ΙΧ του 42χρονου και ένα ταξί του 34χρονου - τα οποία κατά την επιχείρηση του εκβιαστών, κατασχέθηκαν.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement