Ad Code

Responsive Advertisement

Μύκονος: Βίντεο‑ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό του ξενοδόχου


Τον χτυπά με μανία ο δράστης


Τρόμο προκαλούν οι εικόνες με τον ξυλοδαρμό του ξενοδόχου στη Μύκονο που καταγράφηκε σε βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης. 


Ο δράστης κατεβαίνει από το κλεμμένο όχημα και με κάτι που μοιάζει με πτυσσόμενο κλομπ παίρνει στο κατόπι τον ξενοδόχο και του καταφέρνει απανωτά χτυπήματα, πριν αποχωρήσει κακήν κακώς όταν έγινε αντιληπτός από περίοικους.

Για εκφοβισμό…

«Έχει συλληφθεί ένα άτομο και πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον φυσικό ή ηθικό αυτουργό. Το άτομο που είναι πίσω από το βανάκι, τρακάρει επίτηδες το βανάκι, το θύμα βγαίνει να δει τι έγινε και ύστερα ο δράστης τον χτυπά με κάποιο αντικείμενο. Πρόκειται για ημεδαπό που αναζητείται, ωστόσο ο συνεργός του, ο αλλοδαπός συλληφθείς, θα κατηγορηθεί για συνέργεια», είπε ο αστυνομικός Γιώργος Καλλιακμάνης στο Mega.

Όσον αφορά στο κίνητρο, είπε πως, «είναι περισσότερο για εκφοβισμό. Το οργανωμένο έγκλημα χτυπάει διαφορετικά. Η Αστυνομία με στοχευμένη έρευνα, προχώρησε σε συλλήψεις». Ο αδερφός του θύματος, μίλησε στην «Κοινωνία Ωρα Mega» για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το θύμα.
Προχωρούν οι έρευνες

«Ο αδερφός μου τώρα είναι καλά, έχει πάθει σοκ με αυτή την ιστορία. Αυτοί τον παρακολουθούσαν έξω από το ξενοδοχείο μας. Αυτό το συμβάν έγινε λίγο πιο πάνω στον περιφερειακό. Υπήρχε και άλλος που τον παρέλαβε – αυτός που συνελήφθη. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι κλεμμένο. Ο δράστης έφυγε την ίδια μέρα με το αεροπλάνο και ο συλληφθείς τον περίμενε σε άλλο σημείο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εμείς εδώ δεν έχουμε κόντρα με κάποιον. Μόνο με ένα διπλανό μαγαζί αλλά γενικά δεν έχουμε καμία αντιδικία με κανέναν. Θα βγει από την έρευνα ποιος το έκανε. Η έρευνα έχει προχωρήσει», κατέληξε.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement