Ad Code

Responsive Advertisement

Τραγικός καυγάς στο Αγρίνιο: 24χρονος μαχαίρωσε δύο νεαρούς – Τον πρώτο στο λαιμό και τον δεύτερο στο χέρι


Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου


Στα κρατητήρια της Ασφάλειας παραμένει ένας 24χρονος που αναστάτωσε το Αγρίνιο, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν διαπληκτίστηκε για άγνωστο λόγο με δύο νεαρούς και δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι συνολικού μήκους 31 εκατοστών, με το οποίο τους τραυμάτισε.

Ο δράστης επιτέθηκε στους δύο 21χρονους στην πλατεία Δημοκρατίας στο κέντρο της πόλης και χτύπησε με το μαχαίρι τον ένα στο λαιμό και τον δεύτερο στο χέρι, τραυματίζοντας τους ελαφρά. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ την ίδια ώρα ξεκίνησε κινητοποίηση από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος για τον εντοπισμό του 24χρονου.

Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, παράβαση του νόμου περί όπλων και εξύβριση και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement