Ad Code

Responsive Advertisement

Ρωσικά τανκς στους δρόμους του Κίεβο - Οι Ουκρανοί βομβαρδίζουν το Ροστόφ (Βίντεο)


Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας προέτρεψε τους κατοίκους του Κιέβου να ετοιμάσουν μολότοφ και να εξουδετερώσουν τον εχθρό!

Στο Κίεβο, στρατιωτικό άρμα κινείται κατά μήκος της λεωφόρου Obolonsky.

Το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας μιλάει για ρωσική διείσδυση...

Ο Vitaliy Shabunin ανέφερε γιαπυροβολισμό στην οδό Ovruchskaya. Αυτή είναι η περιοχή Tatarka του Dorohozhychi. Σύμφωνα με τον ίδιο, εκρήξεις ακούγονται ακριβώς κάτω από το σημείο εγγραφής για την εδαφική άμυνα.

Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας προέτρεψε τους κατοίκους του Κιέβου να ετοιμάσουν μολότοφ και να εξουδετερώσουν τον εχθρό

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνει επίσης ότι οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις ανέλαβαν τον έλεγχο της περιοχής του πυρηνικού σταθμού του Τσερνομπίλ. Νωρίτερα Ρώσοι αλεξιπτωτιστές προσγειώθηκαν στο Τσερνομπίλ.

 

Η φρουρά των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας του νησιού Zmeiny παραδόθηκε σε μονάδες των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων Άλλοι 11 στρατιώτες της 53ης χωριστής μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας παραδόθηκαν στην περιοχή Νικολάεφσκ, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Από την αντίπερα όχθη η Ουκρανία φέρεται να έπληξε το ρωσικό αεροδρόμιο Millerovo στο Ροστόφ με τακτικούς βαλλιστικούς πυραύλους Tochka-U. 

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά το γραφείο του Ζελένσκι είπε ότι είχαν τον έλεγχο της κατάστασης στη χώρα....

pentapostagma.gr 

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement