Ad Code

Responsive Advertisement

Με ψευτιές εκβιάζουν τον κόσμο να μην εμβολιαστεί λέγοντας τους πως τα εμβόλια δεν κάνουν τίποτε ή σκοτώνουν... Είναι όμως έτσι όπως τα λένε;


Στις ΗΠΑ έως σήμερα έχουν εμβολιαστεί πάνω από 200.000.000 άνθρωποι. Έχουν υπάρξει - δυστυχώς - 1.842.459 περιπτώσεις όπου υπήρξαν παρενέργειες. 


Σε αντίθεση με ότι λένε οι διάφοροι αντιεμβολιαστές, αυτές καταγράφονται στο Εθνικό Κέντρο Εμβολιασμού. 

Δείτε εδώ: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON


Από αυτές τις περιπτώσεις, το 751.718, ποσοστό 40,8% δεν ήταν κάτι το σοβαρό.
Κινδύνευσαν να χάσουν την ζωή τους 37.466, δηλαδή το 2,3%
Μόνιμα προβλήματα απέκτησαν 926 άνθρωποι, το 0,05%
Νοσηλεύτηκαν συνολικά περίπου 190.000, το 10,33%
Σε μόνιμη αναπηρία οδηγήθηκαν 55.046 άνθρωποι, το 2,99%
Ενώ πέθαναν από παρενέργειες των εμβολίων 29.859 άνθρωποι, ποσοστό 1,62%.

Προσέξτε την παραπληροφόρηση που προσπαθούν κάποιοι να σπείρουν στην κοινή γνώμη...

Στα 200.000.000 εμβολιασμένων, καταγράφηκαν 1.842.459 περιπτώσεις στη βάση δεδομένων έως τις 17/12/2021. 

Τα παραπάνω ποσοστά αναφέρονται μόλις στο 1.842.459 και ΌΧΙ στα 200.000.000 των εμβολιασμένων. 

Μάλιστα, ο ίδιος πίνακας αναφέρει πως επειδή ορισμένες περιπτώσεις έχουν πολλαπλούς εμβολιασμούς και συμπτώματα, ένα μεμονωμένο κρούσμα μπορεί να αντιπροσωπεύει πολλαπλές καταχωρίσεις σε αυτόν τον πίνακα. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Συνολική Καταμέτρηση είναι μεγαλύτερη από 1.842.459 (ο αριθμός των περιπτώσεων που καταγράφηκαν) και το Συνολικό Ποσοστό είναι μεγαλύτερο από 100%.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ.

Εμβολιαζόμαστε ως ΥΓΙΕΙΣ για να μην νοσήσουμε από τον κορονοϊό. Δεν γινόμαστε όμως ούτε αθάνατοι, ούτε αποφεύγουμε όσα επρόκειται να αντιμετωπίσουμε εάν δεν υπήρχαν τα εμβόλια και ο κορονοϊός. 

Δείτε πχ ποιες είναι οι παρενέργειες των παυσίπονων φαρμάκων που κατά κόρον καταναλώνουμε και θα καταλάβουμε αμέσως πως οι περενέργειες τους χαρακτηρίζονται σοβαρότερες από το εμβόλιο του κορονοϊού.

ΜΣΑΦ: ο κίνδυνος από την χρήση τους είναι έλκος στομάχου και δωδεκαδακτύλου, φλεγμονή πεπτικού συστήματος (γαστρίτιδα, οισοφαγίτιδα) και αιμορραγία πεπτικού. Νεότερα ΜΣΑΦ, που επιδρούν ειδικά σε υποδοχείς COX-2 (κοξίμπες) έχουν μειωμένο ρίσκο αιμορραγίας, αλλά αυξημένο ρίσκο καρδιοαγγειακών συμβάντων (έμφραγμα, εγκεφαλικό). Επιπλέον τα ΜΣΑΦ μπορεί να αυξήσουν την πίεση ή να επηρεάσουν την νεφρική λειτουργία.

Στεροειδή - κορτικοστεροειδή (κορτιζόνη): η κορτιζόνη όταν λαμβάνεται συστηματικά σαν χάπι μπορεί να προκαλέσει οστεοπόρωση, καταρράκτη, γλαύκωμα, υπέρταση, υπεργλυκαιμία (σακχαρώδης διαβήτης), κατακράτηση υγρών, αιμορραγία πεπτικού, καταστολή της άμυνας του οργανισμού, ευερεθιστότητα, αύξηση βάρους, ανεπάρκεια επινεφριδιακή (σύνδρομο Άντισον). Αν ληφθεί ως ένεση, μπορεί να προκαλέσει τοπικά φαινόμενα όπως φλεγμονή και μόλυνση στο σημείο της ένεσης.

Παρακεταμόλη: ο κίνδυνος από την χρήση τους είναι ηπατική βλάβη, ίκτερος και ηπατική ανεπάρκεια αν καταναλωθούν σε μεγάλη ποσότητα ή σε συνδυασμό με αλκοόλ.

Οπιοειδή (μορφίνη και παράγωγα): τα οπιοειδή συνήθως προκαλούν ζάλη, υπνηλία, καταστολή της αναπνοής, δυσκοιλιότητα, εθισμό και εξάρτηση. Επίσης ευφορία, ευερεθιστότητα, παραισθήσεις, χαμηλή πίεση, βραδυκαρδία (χαμηλοί παλμοί), ναυτία, έμετο, κατακράτηση ούρων.

Μυοχαλαρωτικά: ο κίνδυνος από την χρήση τους περιλαμβάνει ζάλη, υπνηλία, εξάρτηση, ξηροστομία, σύγχυση, δυσκοιλιότητα, αστάθεια.

Αγχολυτικά: μπορεί να προκαλέσουν καταστολή, υπνηλία, ειδικά αν συνδυαστούν με αλκοόλ, κεφαλαλγία (πονοκέφαλο), ναυτία, θάμβος όρασης (θολώνει η όραση), ναυτία, εφιάλτες και αίσθημα παλμών.

Αντικαταθλιπτικά: οι παρενέργειες από την χρήση τους περιλαμβάνουν ξηροστομία, κατακράτηση ούρων, θάμβος όρασης, δυσκοιλιότητα, χαμηλή πίεση, αίσθημα παλμών, πρόσληψη βάρους, χρόνια κόπωση, ανορεξία, σεξουαλική δυσλειτουργία, αϋπνία και υπερβολική εφίδρωση.

Αντιεπιληπτικά φάρμακα: μπορεί να προκαλέσουν ζάλη, υπνηλία και οίδημα κάτω άκρων (πρησμένα πόδια).
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement