Ad Code

Responsive Advertisement

Η Ευρώπη αυτοκτονεί...


2 μήνες φυλάκιση κι ετοιμάζονται να την πετάξουν και από το κοινοβούλιο.


Γιατί; Διότι έπραττε το καλύτερο για το συμφέρον της χώρας της αντίθετα με τα ξεπουλημένα ορθοπολιτικα φρικια της Ευρώπης που έχουν στρώσει κόκκινο χαλί στην επέλαση του Ισλάμ.

Η πρώην υπουργός Ενσωμάτωσης της Δανίας, Ίνγκερ Στόιμπεργκ, καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση δύο μηνών από ειδικό δικαστήριο, το οποίο έκρινε πως ήταν ένοχη για τον παράνομο χωρισμό ζευγαριών αιτούντων άσυλο όταν η γυναίκα ήταν ανήλικη.

«Η Ίνγκερ Στόιμπεργκ κρίθηκε ένοχη για παραβίαση εκ προθέσεως (…) του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Η ποινή είναι φυλάκιση 60 ημερών χωρίς δικαίωμα έφεσης», όπως ανέφερε το δικαστήριο.

Κρίθηκε λοιπόν ένοχη την προηγούμενη εβδομάδα για τον χωρισμό ζευγαριών αιτούντων άσυλο διότι η "σύζυγος" ήταν ανήλικη.

Η ίδια λέει: "Τιμωρούμαι επειδή προσπάθησα να προστατεύσω τα κορίτσια"


Ως υπουργός Μετανάστευσης από το 2015 έως το 2019 η Στόιμπεργκ ήταν υπεύθυνη για την πολύ περιοριστική πολιτική υποδοχής της Δανίας. Υπερηφανευόταν και δικαίως κατά την άποψη μου ότι είχε υιοθετήσει περισσότερες από 110 τροπολογίες που περιόριζαν τα δικαιώματα των ξένων.

Στη διάρκεια της θητείας της είχε περάσει επίσης ένα μέτρο για την κατάσχεση των υπαρχόντων των μεταναστών προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η παραμονή τους στη Δανία και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έπραξε!

Μακάρι η πλειοψηφία των πολιτικών να δρούσε έτσι.
Θα γλύτωνε η Ευρώπη από αυτό που θα ζήσουμε. 
Γιατί θα το ζήσουμε. Είναι νομοτελειακά βέβαιο.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement