Ad Code

Responsive Advertisement

Φταίει και ο Χατζηπετρής;


 

Λυπάμαι ειλικρινά για όσους στηρίζονται σε μισόλογα, φήμες και αμφιβολίες άλλων, που πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν ούτε εκείνοι τι εννοούν οι επαγγελματίες ανεμβολιαστές, παρόλαυτα υιοθετούν τα λόγια τους στην προσπάθεια τους να αποφύγουν το εμβόλιο...


Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι τις συνέπειες που προκαλούν στην οικονομία με την στάση τους αλλά λυπάμαι πολύ περισσότερο που συμμετέχουμε στο γαϊτανάκι του διχασμού ΌΛΟΙ.

ΑΠΑΝΤΕΣ!

Θεωρούν κάποιοι φίλοι εμβολιασμένοι πως θα ξεφύγουμε από το καθολικό lockdown επειδή θα αποκλείσει τους ανεμβολίαστους από παντού; Και πως θα γίνει αυτό; Με πρόστιμα; Με εμφύλιο; Με αντάρτικο πόλεων όταν εκείνοι αποφασίσουν να εμφανιστούν σε πλατείες και μαγαζιά μόνοι ή μαζί μας;

Θα χωρίσουμε τα λεωφορεία, τις τουαλέτες, τα πάρκα, ακόμη και το κρεβάτι μας σε "καθαρούς" και πιο "καθαρούς;"
Στους έχοντες την γνώση την αποκλειστική ότι και αν λένε;
Είμαστε έτοιμοι αλήθεια σαν κοινωνία για κάτι τέτοιο;
Δεν παίζουμε ξέρετε σε ταινία του netflix...
Ούτε σε τηλεπαιχνίδι να ψηφίζει ο κόσμος ποιος θα φύγει...

Όσο εμείς σφαζόμαστε μεταξύ μας σαν τους Βροντάκηδες και τους Φουρτουνάκηδες, ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε ως νέα μέτρα όσα απέρριπτε μόλις πριν από τέσσερις μέρες, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν έχει σαφή εικόνα της επιδημιολογικής κατάστασης.

Εμφανίστηκε χθες - για πολλοστή φορά μέσα στην πανδημία - ενώπιον του ελληνικού λαού, να (ξανα)δικαιολογηθεί, να μην αναλάβει τις ευθύνες του για τα λάθη και τις παραλείψεις της Κυβέρνησης του, να πει ότι φταίνε όλοι οι άλλοι - οι ανεμβολίαστοι, οι παλαιοί εμβολιασμένοι που δεν κάνουν την τρίτη δόση, τα κόμματα που «εργαλειοποιούν» την πανδημία για κομματικά οφέλη, «οι τσαρλατάνοι που εμπορεύονται την άγνοια»-, ενώ ο ίδιος και η κυβέρνησή του τα κάνουν όλα σωστά και άρτια.

Στο χθεσινό διάγγελμά του ο Μητσοτάκης τα βρήκε όλα ωραία με τον εαυτό του και την κυβέρνηση και για όλα τα στραβά - ειδικά εκείνα που αφορούν την πανδημία - ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι, τους οποίους τιμωρεί με περαιτέρω αποκλεισμούς και απαγορεύσεις.

Λησμόνησε, ως συνήθως, να κάνει αναφορά στα μέσα μαζικής μεταφοράς, που έχουν καταντήσει στην κυριολεξία σκοτώστρες.

Δεν έκανε μνεία ούτε για τις ΜΕΘ για τις οποίες υπάρχουν καταγγελίες (όπως εκείνη που έκανε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος) ότι στήνονται όπως όπως και αντί να θεραπεύουν, τελικά σκοτώνουν τους ασθενείς.

Φυσικά, η πανδημία δεν πρόκειται να υποχωρήσει όποιος από τους κυβερνώντες ή τους αντιπολιτευόμενους συγχαρεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τον εαυτό του και στη συνέχεια επιβάλει ακόμα μεγαλύτερες απαγορεύσεις ή ακόμη περισσότερη υστερία και ψεύδη στους ανεμβολίαστους.

Δυστυχώς δεν καταλάβαμε καν το νόημα της εμφάνισης του Μητσοτάκη χθες.

Και αυτό το νόημα ήταν "εγώ σας είπα να εμβολιαστείτε, το είπα με έμφαση τρεις φορές! 
Δεν το κάνατε; Ποτέ μην σώσετε".

Lockdown ΧΩΡΙΣ οικονομικές ενισχύσεις...

Και τότε φίλοι μου, εμβολιασμένοι ή ανεμβολίαστοι, να δω τι θα λέμε...
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement