Ad Code

Responsive Advertisement

“Στήστε Τμήμα στο Ζεφυρι με Διοικητή, Εισαγγελία, πολιτική κάλυψη για μηδενική ανοχή στην παραβατικοτητα και μετά 6μήνες να τα ξαναπουμε”


Την εξαρση της παραβατικότητας των Ρομά και τα επεισόδια των τελευταίων ημερών, με επίκληση το θάνατο του 21χρονου Ρομά στην καταδίωξη στο Πέραμα, ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, παραθέτει την πρότασή του


Ο ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, με παράθεση δύο φωτογραφιών, τον δολοφονημένο από Ρομα Βασίλη Μάρτζακλη, και απο την επίσκεψη του Δημήτρη Τζανακόπουλου στον καταυλισμό Ρομά της οικογένειας του 21χρονου που ενεπλάκη στην καταδίωξη με Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής, αναφέρει: 

«Αστυνομικός Βασίλειος Μάρτζακλης στον Πύργο. Επέστρεφε σπίτι & είδε ένα «Ρωμά» να κάνει διάρρηξη στο σπίτι γείτονα. Πήγε να τον σταματήσει. Ο «Ρωμά» του κάρφωσε μαχαίρι στην καρδιά. Μιλήστε μου λίγο για αναλογικότητα άμυνας. Ο «Ρωμά» είχε συλληφθεί 15 φορές. Γιατί να είναι έξω; Αυτός δεν πρόλαβε να πυροβολήσει.
Αν είχε πυροβολήσει βέβαια θα μιλούσαμε για τον καημένο «τσιγκάνο», θα έβγαιναν οι Ράμπο να μας λένε γιατί δεν του πυροβόλησε το δεξί μικρό δαχτυλάκι κτλ.
Δεν είδαμε αντίστοιχο κλιμάκιο πχ να επισκέπτεται τους γονείς του αδικοχαμένου Αστυνομικού… Πρόθυμοι να κλείνουν μόνιμα το μάτι στην ανομία και την αναταραχή. Ξελιγωμένοι για εξουσία, θα συρθούν οπουδήποτε για να την αποκτήσουν ξανά. Ολα για το αφήγημα.
Και εις κατώτερα…

Η ΛΥΣΗ: Στήστε ένα μεγάλο αστυνομικό τμήμα στο Ζεφυρι με έναν δυνατό διοικητή στήστε πλάι και μια εισαγγελία σε 24ωρη βάρδια δώστε ειδικές αμοιβές σε όσους θα υπηρετούν εκεί δώστε πολιτική κάλυψη για μηδενική ανοχή στην παραβατικοτητα και μετά 6 μήνες να τα ξαναπουμε.

(**) Αγαπητέ κ. Τζανακόπουλε, στο σπίτι της οικογένειας της ηλικιωμένης γυναίκας που δολοφονήθηκε αυτές τις ημέρες από αθίγγανο στην Ιστιαία πότε θα πας;»
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement