Ad Code

Responsive Advertisement

Αυτός είναι ο 21χρονος αλβανός που «δολοφόνησε» τον ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη


Ο «γκαζοφονιάς» δεν είχε δίπλωμα και πριν από μερικούς μήνες έριξε το Ι.Χ. του πάνω σε δέντρο


Όσο περνούν οι ημέρες, τόσο έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τον 21χρονο «γκαζοφονιά», ο οποίος «θέρισε» τον 47χρονο διανομέα φαγητού αργά τη νύχτα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πριν από μερικούς μήνες ο νεαρός Ρομά με καταγωγή από την Αλβανία είχε και άλλο ατύχημα με το σπορ αυτοκίνητό του!Ο 21χρονος μέσα στο σπορ αυτοκίνητό του

Συγκεκριμένα, γείτονας του 21χρονου πατέρα δύο παιδιών αποκάλυψε ότι ο υπαίτιος του φονικού τροχαίου, ο οποίος δεν διέθετε καν δίπλωμα οδήγησης και φέρεται ότι παραβίασε διαδοχικά τρεις ερυθρούς σηματοδότες πριν παρασύρει το δίκυκλο του άτυχου 47χρονου, είχε ρίξει πάνω σε ένα δέντρο το αυτοκίνητό του, μάρκας Audi TT.

«Το παιδί πήρε ένα αμάξι και γύριζε εδώ κι εκεί. Κάποιοι είπαν ότι μια θεία του από το εξωτερικό τού έστειλε κάποια χρήματα και πήρε αυτό το αυτοκίνητο το διθέσιο. Είπαν ότι του έστειλε 5.000 ευρώ και το έπαιρνε και έτρεχε. Μια φορά το τράκαρε σε ένα δέντρο στη γειτονιά. Έπαθε ζημιά 800 ευρώ. Αυτό έγινε πριν μήνες. Το χτύπησε στο δέντρο, πήγε και το έφτιαξε» ανέφερε ο ηλικιωμένος, μιλώντας στο thesstoday.gr

.

Αριστερά ο 21χρονος και δεξιά ο 47χρονος ντελιβεράς

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, η οικογένεια του 21χρονου Ρομά, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ασχολείται με τη συλλογή παλαιών αντικειμένων, κυρίως σίδερου και χαλκού, προκειμένου να βγάζουν τα προς το ζην. Αυτός ήταν και ο λόγος που πολλοί στη γειτονιά ένιωσαν έκπληξη όταν είδαν τον 21χρονο να κυκλοφορεί με το όχημα-ρουκέτα, με το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του 47χρονου διανομέα φαγητού.

«Είναι φτωχοί άνθρωποι. Ο μπαμπάς δουλεύει, συλλέγει σίδερα και ρούχα. Η μάνα του τα καθαρίζει, τα πλένει και τα πουλάνε στην Αλβανία. Έρχεται φορτηγό από εκεί και παίρνει τα ρούχα που συλλέγουν. Οι ίδιοι δεν πάνε πολύ στην Αλβανία. Ο παππούς του έφυγε και είναι εκεί» τόνισε άλλος γείτονας.

*πηγή: espresso
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement