Ad Code

Responsive Advertisement

Κούγιας: «’Eχω 50 εκατομμύρια ευρώ περιουσία και 28 ακίνητα»


Μετά την καταγγελία του Αλέξη Κούγια πως υπήρξε θύμα επίθεσης από τον Αχιλλέα Μπέο στη Σκιάθο και την απάντηση του Δήμαρχου Βόλου, ο «πόλεμος» των δύο ανδρών συνεχίζεται.


O γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ απάντησε σήμερα στην τελευταία ανακοίνωση του Μπέου, υπογραμμίζοντας πως «κυκλοφορώ στα δικαστήρια όλης της χώρας και στους δρόμους χωρίς μπράβους απολαμβάνοντας την αγάπη και την εκτίμηση των συνανθρώπων μου που τρέχουν να φωτογραφηθούν μαζί μου».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κούγια αναφέρει:


«Διάβασα την νέα ανακοίνωση του Μπέου που μιλάει για δική μου κατάντια και που υπερασπίζεται την τιμή και την υπόληψη της πρώην συζύγου του, της γυναίκας που έφερε στην ζωή το τελευταίο παιδί του, τον γιό του και θέλω να του κάνω δύο ερωτήματα:


1. Αν εγώ έχω κατάντια που έχω ένα γιό στο πρώτο έτος της Νομικής Αθηνών, έχω μία κόρη αριστούχο στο Κολέγιο Αθηνών, έχω περιουσία που ξεπερνάει τα 50.000.000€, έχω συμμετάσχει σε περισσότερες από 25.000 δίκες σε 47 χρόνια δικηγορίας, έχω 28 ακίνητα κατεγραμμένα όλα στην φορολογική μου δήλωση, έχω 12 αυτοκίνητα, είμαι ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας της περιφέρειας της ΑΕΛ, έχω ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο 100 στρεμμάτων με 1000τμ στεγασμένους χώρους, κυκλοφορώ στα δικαστήρια όλης της χώρας και στους δρόμους χωρίς μπράβους απολαμβάνοντας την αγάπη και την εκτίμηση των συνανθρώπων μου που τρέχουν να φωτογραφηθούν μαζί μου.

Πως θα χαρακτήριζε αυτός τον ευατόν του που έχει δικαστεί επί μήνες ολόκληρους από Τριμελή και Πενταμελή Εφετεία Κακουργημάτων για διάφορα κακουργήματα, έχει προφυλακιστεί ως ιδαίτερη επικίνδυνη προσωπικότητα επί μήνες στις φυλακές Ναυπλίου πρίν τον αποφυλακίσει ο φιλάνθρωπος ευεργέτης του Βαγγέλης Μαρινάκης που κατέβαλε 300.000€ εγγύηση, έχει μηνιαίο εισόδημα 1500€ το μήνα όπως δήλωσε ο ίδιος για να μην πληρώσει διατροφή στην πρώην γυναίκα του για τον γιό του Αχιλλέα και αυτά από τον μισθό του Δημάρχου, αφού δήλωσε ο ίδιος ότι εδώ και χρόνια είναι ανεπάγγελτος και αυτό προκύπτει από την φορολογική του δήλωση, έχει τιμωρηθεί ισοβίως να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο από όλα τα αθλητικά δικαστήρια, εχει διαλύσει και έχει πτωχεύσει δύο φορές τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου και είναι υπάλληλος όπως ισχυρίζεται ο ίδιος των 250 ιδιοκτητών της Πύδνα Κίτρους – ΝΠΣ Βόλος.


2. Πως τολμάει να υπερασπίζεται δήθεν την τιμή και την υπόληψη της μητέρας του τελευταίου παιδιού του, όταν για να την εκδικηθεί που τον εγκατέλειψε γέμισε με αφίσες με την φωτογραφία της, γράφοντας πάνω στην αφίσα «ότι πηγαίνει με γύφτους», όλη την Παλαιά Φώκαια και την Ανάβυσσο με αφισοκολλητή το πρώην στέλεχος του Πανιωνίου και αδελφικό του φίλο Οικονομίδη, άνανδρη, χυδαία και παράνομη πράξη που δυστυχώς για αυτόν αποκάλυψαν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Γνωρίζω την υπόθεση γιατί είμαι και ήμουν δικηγόρος της πρώην συζύγου του και η παράνομη πράξη διεπράχθη από αυτόν, μόλις έχασε τα δικαστήρια που παρέστη με τρείς πολύ γνωστούς δικηγόρους του Βόλου.


Όσο για το ότι και αυτός θα προσφύγει στα δικαστήρια, να του υπενθυμίσω ότι αλλά αποδεικνύτονται από τις κάμερες ασφαλείας και η ψευδής καταμήνυση και η συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά και η εκβίαση είναι από τα αδικήματα που σε κηρύσουν έκπτωτο από την θέση του Δημάρχου.

Δυστυχώς λόγω της παθολογικής μου αγάπης με το ποδόσφαιρο αναγκάζομαι να συνυπάρχω με ανθρώπους σαν τον Μπέο και να υφίσταμαι τις συμπεριφορές του, αλλά όλα σύντομα θα τελειώσουν».

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement