Ad Code

Responsive Advertisement

Πύργος: Σούπερ γιαγιά δεν έκανε πως κοιμόταν όταν πήγαν να την ληστέψουν - Πήρε το όπλο και πυροβόλησε...


Συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι.
«Ας με πάνε στο δικαστήριο. Θα ζω εγώ σε δύο χρόνια;» δηλώνει η 87χρονη

Μια ηλικιωμένη γυναίκα πυροβόλησε σήμερα με αεροβόλο τον επίδοξο ληστή της. Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό της Ηλείας, όταν ο κατηγορούμενος την χτύπησε και της αφαίρεσε την τσάντα της.

Με δάκρυα στα μάτια η κυρία Μαρία μίλησε στον ανταποκριτή του Star, Κώστα Γκελντή και κατήγγειλε όσα έζησε χθες όταν μπήκαν στο σπίτι της για να την ληστέψουν. Η 87χρονη γυναίκα ζει μόνη της, καθώς τα τέσσερα παιδιά της βρίσκονται στο εξωτερικό: «Δεν θα πάω πουθενά, δεν θα φύγω. Άμα θα με σκοτώσουν ας με σκοτώσουν, δεν θα φύγω από εδώ δεν μπορώ να ζήσω κάπου αλλού».

Όταν είδε μπροστά της, τον ληστή αποφάσισε να υπερασπιστεί μόνη της την περιουσία της αλλά και την ζωή της, πυροβολώντας με το αεροβόλο του γιου της τον κακοποιό.

Ένα από τα σκάγια πέτυχε το δράστη στον ώμο, με αποτέλεσμα εκείνος να προσπαθήσει να πάρει το αεροβόλο από την ηλικιωμένη χτυπώντας την στο πρόσωπο.

Η ηλικιωμένη είναι σοκαρισμένη από την επίθεση, ενώ δηλώνει πως δεν την απασχολεί το αν θα την καλέσουν στα δικαστήρια για το περιστατικό: «Θα ζω εγώ σε δύο χρόνια;» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement