Ad Code

Responsive Advertisement

Αγωγή Τράγκα κατά ΕΣΡ και μελών του – Ζητάει 500.000 ευρώ από τον καθένα!



Αγωγή εναντίον του προέδρου και των μελών του ΕΣΡ, ενώπιον του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών κατέθεσε ο Γ. Τράγκας, πρόεδρος του ΚΕΛΑΝ.


Ο επικεφαλής του πολιτικού φορέα και βετεράνος δημοσιογράφος, ζητά από τον πρόεδρο και τα μέλη του ΕΣΡ (με αφορμή τα εξοντωτικά πρόστιμα που επέβαλλαν σε περιφερειακούς σταθμούς και ιστοσελίδες που μετέδιδαν την εκπομπή του) συνολικά 4.500.000 ευρώ ( 500.000 από τον καθένα) για προσβολή της προσωπικότητας και για συμμετοχή σε ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του με στόχο την πολιτική και επαγγελματική εξόντωσή του.

Ο πρόεδρος του ΚΕΛΑΝ καταγγέλλει ευθέως τον πρόεδρο και τα μέλη του ΕΣΡ, για άσκηση τρομοκρατίας εις βάρος μικρών ραδιοφωνικών σταθμών με εξοντωτικά χρηματικά πρόστιμα, κατά πλήρη παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας για το σύνολο των κατηγοριών, ενώ θα έπρεπε να υπάρχει αρχικά η προβλεπόμενη σύσταση.

Ο πρόεδρος του ΚΕΛΑΝ τονίζει στην αγωγή του, ότι ενώ οι σταθμοί αυτοί δεν ήταν καν υπότροποι τιμωρήθηκαν με βαρύτατα πρόστιμα. Επίσης, παραθέτει πλήθος στοιχείων και εκπομπών για την χαλκευμένη κατηγορία, περί δήθεν προώθησης φαρμάκων από τις εκπομπές του, η οποία παρά τα στοιχεία και τις τηλεοπτικές εκπομπές που προσκομίστηκαν και αποδείκνυαν, ότι οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού ( Στεφανάδης, Γκάγκα) και ο πρόεδρος του ΕΟΦ (Φιλλίπου) ανέφεραν αυτά τα φάρμακα, οδήγησε σε εξοντωτικά χρηματικά πρόστιμα εναντίον ραδιοφωνικών σταθμών, προκειμένου να ανακοπεί η πολιτική δραστηριότητα του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Η οικονομική και πολιτική βλάβη, που υπέστη ο δημοσιογράφος εξαιτίας των δολίων χειρισμών του ΕΣΡ, είναι οφθαλμοφανής. Σε προσφυγές και ένδικα μέσα θα καταφύγει ο πρόεδρος του ΚΕΛΑΝ και σε ευρωπαϊκούς θεσμούς.


Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement