Ad Code

Responsive Advertisement

Συνελήφθησαν δυο Αλβανοί ληστές που είχαν βουτήξει 20.000 ευρω από ηλικιωμένο

Ένας ηλικιωμένος στο Ηράκλειο είχε κρύψει τις οικονομίες μίας ζωής σε ένα κουτί, το οποίο είχε τοποθετήσει σε μία τρύπα που είχε ανοίξει στον τοίχο.


Κάποια στιγμή αποφάσισε να κάνει ανακαίνιση, να ρίξει τοίχους σε κάποια δωμάτια και να διαμορφώσει το χώρο από την αρχή, όμως ζήτησε από τους εργάτες να μην πειράξουν τον τοίχο με το κουτί, χωρίς φυσικά να τους πει το λόγο.

Εκείνοι υποψιάστηκαν ότι ο τοίχος κρύβει θυσαυρούς και χωρίς ο συνταξιούχος να καταλάβει το παραμικρό, πήραν τα χρήματα μαζί τους. Ετσι οταν ο ηλικιωμένος χρειάστηκε τα χρήματα έψαξε τον τοίχο, αλλά το κουτί είχε κάνει φτερά.

Η αστυνομία ξεκίνησε συντονισμένη έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκαν όλα τα μέλη του συνεργείου που πήραν μέρος στις εργασίες ενώ Κλειδί στην υπόθεση αποτέλεσε το γεγονός, ότι ο ηλικιωμένος είπε στους αστυνομικούς ότι είχε τοποθετήσει τα χρήματα εκεί, πριν από περίπου δέκα χρόνια.

Έτσι, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τραπεζικά στελέχη ότι τα χαρτονομίσματα πριν από μια δεκαετία έχουν αλλαγές σε σχέση με όσα έχουν κοπεί τα τελευταία χρόνια. Ετσι σε έρευνα που έγινε σε έναν Αλβανό, μέλος του συνεργείου βρέθηκε ένα από τα παλιά χαρτονομίσματα. 

Δεν μπορούσε να εξηγήσει πώς είχε στην κατοχή του ένα χαρτονόμισμα «παλιάς κοπής». Από την προανάκριση προέκυψε και ο δεύτερος δράστης, αλβανικής καταγωγής, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν παρόμοια χαρτονομίσματα.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement